IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Nov 21
Show Filter
08:30 - 09:00 30 mins
Registration
09:00 - 09:15 15 mins
Opening Remarks
  • Tim Pagett - China Financial Services Industry Leader, Deloitte
09:15 - 10:00 45 mins
Reflecting on Changes to BBSW and the Implications for Risk Free Rates and Fallbacks
  • John Feeney - Head of Markets Transformation, National Australia Bank
10:00 - 10:30 30 mins
Morning Coffee
10:30 - 11:15 45 mins
Reconciling Transition Planning with EU BMR Compliance
  • Moderator David Roberts - Partner, Deloitte
  • Wayne Arnold - Executive Director - Head of Policy and Regulatory Affairs, ASIFMA
11:15 - 12:15 60 mins
Panel Discussion: Living and Working with Backward-Looking Benchmarks, and Addressing the Term Rate Quandary
  • Mushtaq Kapasi - Chief Representative, ICMA
  • John Feeney - Head of Markets Transformation, National Australia Bank
  • Tony Wood - Financial Services Risk & Regulatory Leader, Deloitte China
12:15 - 13:30 75 mins
Lunch
13:30 - 14:20 50 mins
Fireside Chat: Technical and Operational Issues in Systems and Accounting
  • Brian Chan - Partner, Banking & Capital Markets Leader, Hong Kong, Deloitte China
  • Elena Lambros - Partner, Deloitte
14:20 - 15:10 50 mins
Managing Documentation Challenges
  • Jing Gu - Senior Counsel, ISDA
  • John Hee Jung Ho - Head, Financial Markets, Legal, Standard Chartered
15:10 - 15:40 30 mins
Afternoon Coffee
15:40 - 16:30 50 mins
Panel Discussion: Communicating with Clients Throughout the Transition
  • Moderator James Polson - Partner, Audit & Assurance, Deloitte China
  • Manishi Kansal - Director, Regulatory Reform, Asia, Bank of America Merrill Lynch
  • Christopher Tam - Head of Regulatory Affairs and Implementation, BNP Paribas
  • Keith Noyes - Regional Director, Asia Pacific, ISDA
16:30 - 16:40 10 mins
Closing Remarks