IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Sep 27
Show Filter
09:15 - 09:30 15 mins
Main agenda
Chair's Opening Remarks
  • Sunaina Sinha - Managing Partner, Cebile Capital
09:30 - 10:00 30 mins
Main agenda
The Global Secondaries Market: Insights, Return Prospects & Deal Flow
  • Patrick Adefuye - Head of Secondaries Products, Preqin
10:00 - 10:45 45 mins
Main agenda
The Ever-Evolving Secondary Market: Opportunities for Buyers in a Crowded Market
  • European outlook for the secondaries market
  • Current deal flow evaluation
    • how much activity will we see in 2017?
    • deal sourcing in a crowded market
  • How is the average deal make up changing?
  • Challenges for buyers and sellers: Are their objectives aligned?
  • How does the increased in competition and dry powder affect the market?
  • Evaluating the risk in secondary deals
  • The future growth of the secondaries market
    • when will we reach market saturation?
  • Jasmine Hunet - Vice President, Evercore
  • Katherine Ashton - Partner, Debevoise & Plimpton
  • Cameron Graham - Investment Director, SL Capital Partners
  • Matt Jones - Partner, Pantheon
  • Yann Robard - Managing Partner, Whitehorse Liquidity Partners
10:45 - 11:15 30 mins
Main agenda
Networking Coffee Break
11:15 - 12:00 45 mins
Main agenda
LP Portfolio Balancing & Optimisation
  • LP perspectives: balancing secondary portfolio allocations
  • Using the secondaries market as a tool for portfolio optimisation
  • What are LPs’ motives for selling today?
  • Strategies to enhance liquidity
  • Identifying fund sellers and their motivation
    • effective asset management strategies
  • Increasing active portfolio management
  • Understanding what drives an LP to the secondary market
  • Sunaina Sinha - Managing Partner, Cebile Capital
  • Cari Lodge - Managing Director & Head Of Secondaries, Commonfund Capital
  • Carlo Pirzio-Biroli - Managing Partner & CEO, Glendower Capital
12:00 - 12:45 45 mins
Main agenda
New & Creative Deal Structures
  • Latest innovations in secondary deals
    • GP minority stake deals
    • preferred equity deals
    • structured secondaries
    • asset strips
  • Using fund finance to generate liquidity
  • Innovations in valuation and pricing
    • the role of technology and platforms
  • Richard Olson - Managing Director, Duff & Phelps
  • Christiaan de Lint - Partner & Co-Founder , Headway Capital Partners
  • Christian Diller - Partner & Co-Founder, Montana Capital Partners
  • Dror Glass - Managing Partner, Israel Secondary Fund
12:45 - 14:00 75 mins
Main agenda
Lunch
14:00 - 14:45 45 mins
Main agenda
Polling Session
  • Jonathan Abecassis - Director, Credit Suisse
14:45 - 15:30 45 mins
Main agenda
Financing Secondary Transactions: The Role of Leverage
  • Understanding the use of leverage in secondary transactions
    • overcoming pricing gaps
  • Identifying sources of debt
  • The risks of adding leverage to a deal
  • What assets suit the use of leverage best?
  • The role of seller financing
  • Samantha Hutchinson - Partner, Dentons
  • Francois Aguerre - Partner, Co-Head of Origination, Coller Capital
  • Scott Turner - Director, Financial Sponsors, Commercial Banking, Lloyds Bank
  • Simon Hamilton - Global Head of Fund Finance, Investec
  • Gavin Rees - Head of Global Fund Banking Team, Silicon Valley Bank
15:30 - 16:00 30 mins
Main agenda
Networking Coffee Break
16:00 - 16:45 45 mins
Main agenda
The Evolution of Direct Secondaries
  • The role of secondaries direct in the market:
    • exiting legacy investments
    • achieving liquidity
    • portfolio rebalancing
  • Pricing of secondary direct transactions
  • Dynamics of secondary directs
  • Aligning the objectives of disparate parties
  • Successful execution strategies
  • Tim Griggs - Managing Partner, Bluetower Associates
  • Thomas Dadashi - Investment Partner, TempoCap
  • Johannes Rabini - Managing Partner, Sobera Capital
  • Vivien Blossier - Vice President, Unigestion
16:45 - 17:30 45 mins
Main agenda
GP-Led Deals: Fund Restructuring & Recapitalisation
  • Understanding the investment approach to complex restructuring deals
  • Managing the multiple LP relationships
    • aligning diverse LP objectives
  • The rights of GPs in restructuring transactions
  • Understanding the benefits for both GPs and remaining LPs
  • Dealing with aging fund portfolios
    • pricing & valuation of tail-end assets
  • Using annex funds or structured vehicles
  • Matthew Griffin - Partner, White & Case
  • Ricardo Lombardi - Managing Director, ICG
  • Wiebe Visser - Principal, AlpInvest Partners
17:30 - 17:30 0 mins
Main agenda
End of Conference & Evening Drinks Reception