IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Paul Schulte

Keynote: US vs. China: Who's winning the battle for AI?

Schulte Research

Interview: The Rise of Fintech and its Impact on Islamic Finance: Does Disruptive Fintech Fit into Islamic Finance’s Sharia Consideration?

08:00 - 09:00 60 mins

Main agenda

Registration & Morning Coffee

09:00 - 09:45 45 mins

Main agenda

Keynote: US vs. China: Who's winning the battle for AI?

  • Speaker Paul Schulte - Founder & Editor and International Fintech Guru, Schulte Research

09:45 - 09:55 10 mins

Main agenda

Leadership Brief: Battle for the Customer -- New Players, New Products

09:55 - 10:55 60 mins

Main agenda

Demo Session #3

Seven startup and established fintech companies have just 7 minutes to demo their latest solutions live. No slides or video are allowed! Finovate's competitive application process ensures only truly innovative companies make it to the stage.

Demo categories could include:

  • Underwriting & credit scoring
  • Customer onboarding
  • Financial wellness
  • Back end & digital banking
  • Information sharing & storage

10:55 - 11:25 30 mins

Main agenda

Networking Break & Refreshments

11:25 - 11:55 30 mins

Main agenda

Big Bank Fireside Chat: Citi

  • Speaker Emre Karter - Managing Director, Head of Treasury & Trade Solutions, MENAPT, Citi

11:55 - 12:30 35 mins

Main agenda

Interview: The Rise of Fintech and its Impact on Islamic Finance: Does Disruptive Fintech Fit into Islamic Finance’s Sharia Consideration?

12:30 - 13:30 60 mins

Main agenda

Lunch

13:30 - 14:30 60 mins

Main agenda

Demo Session #4

Seven startup and established fintech companies have just 7 minutes to demo their latest solutions live. No slides or video are allowed! Finovate's competitive application process ensures only truly innovative companies make it to the stage.

Demo categories could include:

  • Big data
  • Customer engagement
  • Customer experience
  • Regtech & insurtech
  • SMB solutions

14:30 - 15:00 30 mins

Main agenda

Networking Break & Refreshments

15:00 - 15:30 30 mins

Main agenda

Panel: Disrupting the Payments and Remittance Sector through Digital Transfer

  • Speaker Moussa Beidas - CEO & Co-Founder, Bridg Payment Solutions
  • Speaker Katharine Budd - CEO & Co-Founder, NOW Money

15:30 - 16:00 30 mins

Main agenda

Panel: Payments Transformation: Peer-to-Peer, Mobile, Digital – What’s Working and What’s Next?

  • Speaker Mohamed El Sabban - Digital Innovation Head, Digital Banking & GTS, Commercial International Bank, Egypt

16:00 - 17:30 90 mins

Main agenda

Networking Reception & Refreshments

Day concludes at 17:30