IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
08:00 - 08:45 45 mins
Registration, Breakfast & Networking
08:45 - 08:50 5 mins
Opening Remarks From The Chair
  • Greg Palmer - VP, Strategy, Finovate
08:50 - 09:15 25 mins
Keynote Opening Address: Why Financial Institutions Have To Change Or Risk Being Burnt To The Ground
  • JP Nicols - Managing Director, Fintech Forge
09:15 - 09:25 10 mins
Analyst All-Stars Number 3: Global FinTech: What's Hot & What's Not

A leading FinTech research analyst will take the stage for just 10 minutes to present their thoughts and latest research on key global fintech opportunities

  • Daniel Latimore - Senior Vice President, Banking Group, Celent
09:25 - 10:10 45 mins
Demo Session 3 - See fast paced product demos from innovators across the fintech spectrum
10:10 - 10:40 30 mins
Refreshments & Networking Plus Fireside Chat With Our Keynote Speaker JP Nicols
10:40 - 10:50 10 mins
Analyst All-Stars Number 4: Global FinTech: What's Hot & What's Not

A leading FinTech research analyst will take the stage for just 10 minutes to present their thoughts and latest research on key global fintech opportunities

  • Henri Arslanian - FinTech & Crypto Lead, Asia, PwC
10:50 - 11:00 10 mins
Challenges In Building Global Financial Infrastructure For Crypto-Assets: From Regtech To Technology
  • Alexander Yakovlev - Head of Blockchain Lab, NSD
11:00 - 11:10 10 mins
The Digitization Of Real-World Assets And Currencies: Opportunities for Mainstream Finance
  • Stephen Kade - Co-Founder, TrustToken & TrueUSD
11:10 - 11:55 45 mins
Demo Session 4 - See fast paced product demos from innovators across the fintech spectrum
11:55 - 12:15 20 mins
Special Address: How Hong Kong Is Leveraging Its Unique Position As A Gateway Between East & West
  • Charles D'Haussy - Head of Fintech, Invest Hong Kong
12:15 - 13:25 70 mins
Lunch & Networking Break plus Expert Briefing On Indian FinTech (12.20-1.05)

Expert Briefing Session: India Is The 2nd Highest FinTech Adopter Globally – Where Do The Opportunities Lie? 

4 experts will share their views on this topical issue in a highly interactive 45-minute session



  • Sandeep Varma - Head of Innovation, DBS India
  • Haresh Hiranandani - Vice President Digital Initiatives, Kotak Mahindra Bank
  • K V Dipu - President & Head of Operations, Bajaj Allianz General Insurance Company
  • Moderator Theodora Lau - Founder, Unconventional Ventures
13:25 - 13:30 5 mins
Stream A - Digital Transformation & Customer Experience
Chair’s Opening Remarks
  • Chris Skinner - Chairman, Financial Services Club
13:25 - 13:30 5 mins
Stream B - Focus On Mainland China
Chair’s Opening Remarks
  • Moderator Theodora Lau - Founder, Unconventional Ventures
13:25 - 13:30 5 mins
Executive Boardroom: Lending
Moderator's Opening Remarks
  • Regina Yulo - Global Manager, FinTech Community, BrightTALK
13:30 - 13:50 20 mins
Stream A - Digital Transformation & Customer Experience
Special Address: Starting With The Customer & Working Backwards - Mapping Out Your Digital Transformation Journey
  • Scott Bales - Managing Director, Innovation Labs, Asia
13:30 - 13:50 20 mins
Stream B - Focus On Mainland China
Special Address: The Exponential Rise of B2B & B2C FinTech In China - What Next For The Most Progressive FinTech Market In The World?
  • Paul Schulte - Chairman, Schulte Research
13:30 - 13:50 20 mins
Executive Boardroom: Lending
Setting The Scene: How New Players Are Harnessing New Technologies To Disrupt The Digital Lending Landcsape
  • Tat Lee - General Manager (Hong Kong), WeLab
13:50 - 14:10 20 mins
Stream A - Digital Transformation & Customer Experience
Fireside Chat: Managing Fraud & Risk In An Increasingly Global Digital Economy
  • Swastik Bihani - Head of Products & GM of India, Simility, a PayPal Service
  • Interviewer Chris Skinner - Chairman, Financial Services Club
13:50 - 14:10 20 mins
Stream B - Focus On Mainland China
Fireside Chat: How New Players Can Capture The Huge Opportunity Of The Financially Underserved In China
  • Tim Leung - Head B2B Product Group, Tencent
  • m Theodora Lau - Founder, Unconventional Ventures
13:50 - 14:10 20 mins
Executive Boardroom: Lending
Fireside Chat: New Customer Segments & Alt Credit Scores - Enhancing Underwriting Using Big Data & Machine Learning
  • Interviewer Regina Yulo - Global Manager, FinTech Community, BrightTALK
  • Thakorn Piyapan - Head of Digital Banking & Innovation, Krungsri Bank
14:10 - 14:50 40 mins
Stream A - Digital Transformation & Customer Experience
C Suite Officers Debate: Data Is The Lifeblood Of The Digital Society - How Can You Maximise Your Data To Transform Customer Experience?
  • Tarrill Baker - ASP Chief Data Officer, HSBC
  • Khawaja Usman - Head of PMO & IT Operations, Summit Bank
  • Paul Ho - Head of Digital Banking & Innovation Lab, Asia Commercial Bank
  • Jason Little - Chief Information Officer, Manulife
  • Moderator Chris Skinner - Chairman, Financial Services Club
14:10 - 14:50 40 mins
Stream B - Focus On Mainland China
C Suite Officers Debate: How Can Financial Institutions In China Collaborate With FinTechs To Safeguard Their Business In The New World Order?
  • Musheer Ahmed - General Manager, FinTech Association of Hong Kong
  • Medhy Souidi - Director, Privé Technologies
  • William Bao Bean - General Partner, SOSV
  • Moderator Nina Xiang - Editor, China Money Network
14:10 - 14:50 40 mins
Executive Boardroom: Lending
C Suite Officers Debate: The Future Of P2P Personal & Business Lending - Will Other Asian Countries Follow The Huge Growth Seen In China?
  • Sam Tanskul - Managing Director Krungsri Finnovate & Head of Innovation, Krungsri Bank
  • Vikas Jain - Senior Director, Funding Societies
  • Sharath Singh - Commercial Director, Capital Match Holdings
  • Jitendra Mahapatra - Head Digital & Payments Analytics, Axis Bank
  • Moderator Regina Yulo - Global Manager, FinTech Community, BrightTALK
14:50 - 15:25 35 mins
Intermission, Refreshments & Networking
15:25 - 16:05 40 mins
Investors Debate: Where Is The Smart VC Money Investing In FinTech?

Where are VCs and conglomerates investing in the Asian market?  How can Western VCs join the ecosystem & build partnerships?  How are Asian companies viewing investment opportunities in the West?

  • Robby Hilkowitz - CEO, H2 Private Capital
  • Varun Malhotra - Vice President, Quona Capital
  • Moderator Deborah Webster - Founder & Chief Catalyst, AMANI CIRCLE
  • Hans de Back - Partner, Finch Capital
16:05 - 16:45 40 mins
The Finovate Finale! Accelerators/Incubators/Innovation Labs Showcase

Leading Asian accelerators, incubators and innovation labs will bring you the newest rising stars from the Asian fintech scene.  There will be 5 & 7 minute sessions where you will hear from 1 accelerator and 2 of their start-ups (1-minute introduction from the accelerator; 3-minute demo from their start-ups).  The winner will be chosen by the audience who will vote on which start-up will have the biggest impact in the FinTech ecosystem.

  • William Bao Bean - General Partner, SOSV
  • Tobias Pfütze - Founder & CEO, LiqEase
  • Bob Bogaert - Co-Founder, Drip
  • Shan Luo - Program Instructor, FinTechSpace & FinTechBase
  • Paul Szeto - Assistant Vice President, FundPark
  • Klair Wu - Business Development Director, INSTO
  • Sui Yang Phang - Managing Partner, Hong Kong, Nest Accelerator
  • Darko Matovski - CEO, causaLens
  • Max Kortrakul - CEO, StockRadars & FundRadars
  • Johnny Mayo - Malaysia General Manager, SuperCharger FinTech Accelerator
  • Ray Horan - CEO, Emotics
  • Rosie Hampson - Programme Lead, FinTech Innovation Lab Asia-Pacific, Accenture
  • Cedric Gouliardon - Group COO & GM Asia, BetterTradeOff
  • Kevin Pang - Co-Founder, Gekko Lab
16:45 - 16:55 10 mins
Best Of Show Awards
16:55 - 17:55 60 mins
Reception & Networking - Meet The Newest Rising Stars From The Asian FinTech Scene
08:00 - 08:45

Registration, Breakfast & Networking

More
08:45 - 08:50
Opening Remarks From The Chair
Info

Opening Remarks From The Chair

  • Greg Palmer - VP, Strategy, Finovate
More
08:50 - 09:15
Info

Keynote Opening Address: Why Financial Institutions Have To Change Or Risk Being Burnt To The Ground

  • JP Nicols - Managing Director, Fintech Forge
More
09:15 - 09:25
Info

Analyst All-Stars Number 3: Global FinTech: What's Hot & What's Not

A leading FinTech research analyst will take the stage for just 10 minutes to present their thoughts and latest research on key global fintech opportunities

  • Daniel Latimore - Senior Vice President, Banking Group, Celent
More
09:25 - 10:10
Info

Demo Session 3 - See fast paced product demos from innovators across the fintech spectrum

More
10:10 - 10:40

Refreshments & Networking Plus Fireside Chat With Our Keynote Speaker JP Nicols

More
10:40 - 10:50
Info

Analyst All-Stars Number 4: Global FinTech: What's Hot & What's Not

A leading FinTech research analyst will take the stage for just 10 minutes to present their thoughts and latest research on key global fintech opportunities

  • Henri Arslanian - FinTech & Crypto Lead, Asia, PwC
More
10:50 - 11:00
Info

Challenges In Building Global Financial Infrastructure For Crypto-Assets: From Regtech To Technology

  • Alexander Yakovlev - Head of Blockchain Lab, NSD
More
11:00 - 11:10
Info

The Digitization Of Real-World Assets And Currencies: Opportunities for Mainstream Finance

  • Stephen Kade - Co-Founder, TrustToken & TrueUSD
More
11:10 - 11:55
Info

Demo Session 4 - See fast paced product demos from innovators across the fintech spectrum

More
11:55 - 12:15
Info

Special Address: How Hong Kong Is Leveraging Its Unique Position As A Gateway Between East & West

  • Charles D'Haussy - Head of Fintech, Invest Hong Kong
More
12:15 - 13:25
Info

Lunch & Networking Break plus Expert Briefing On Indian FinTech (12.20-1.05)

Expert Briefing Session: India Is The 2nd Highest FinTech Adopter Globally – Where Do The Opportunities Lie? 

4 experts will share their views on this topical issue in a highly interactive 45-minute session



  • Sandeep Varma - Head of Innovation, DBS India
  • Haresh Hiranandani - Vice President Digital Initiatives, Kotak Mahindra Bank
  • K V Dipu - President & Head of Operations, Bajaj Allianz General Insurance Company
  • Moderator Theodora Lau - Founder, Unconventional Ventures
More
Showing of Streams
14:50 - 15:25

Intermission, Refreshments & Networking

More
15:25 - 16:05
Info

Investors Debate: Where Is The Smart VC Money Investing In FinTech?

Where are VCs and conglomerates investing in the Asian market?  How can Western VCs join the ecosystem & build partnerships?  How are Asian companies viewing investment opportunities in the West?

  • Robby Hilkowitz - CEO, H2 Private Capital
  • Varun Malhotra - Vice President, Quona Capital
  • Moderator Deborah Webster - Founder & Chief Catalyst, AMANI CIRCLE
  • Hans de Back - Partner, Finch Capital
More
16:05 - 16:45
Info

The Finovate Finale! Accelerators/Incubators/Innovation Labs Showcase

Leading Asian accelerators, incubators and innovation labs will bring you the newest rising stars from the Asian fintech scene.  There will be 5 & 7 minute sessions where you will hear from 1 accelerator and 2 of their start-ups (1-minute introduction from the accelerator; 3-minute demo from their start-ups).  The winner will be chosen by the audience who will vote on which start-up will have the biggest impact in the FinTech ecosystem.

  • William Bao Bean - General Partner, SOSV
  • Tobias Pfütze - Founder & CEO, LiqEase
  • Bob Bogaert - Co-Founder, Drip
  • Shan Luo - Program Instructor, FinTechSpace & FinTechBase
  • Paul Szeto - Assistant Vice President, FundPark
  • Klair Wu - Business Development Director, INSTO
  • Sui Yang Phang - Managing Partner, Hong Kong, Nest Accelerator
  • Darko Matovski - CEO, causaLens
  • Max Kortrakul - CEO, StockRadars & FundRadars
  • Johnny Mayo - Malaysia General Manager, SuperCharger FinTech Accelerator
  • Ray Horan - CEO, Emotics
  • Rosie Hampson - Programme Lead, FinTech Innovation Lab Asia-Pacific, Accenture
  • Cedric Gouliardon - Group COO & GM Asia, BetterTradeOff
  • Kevin Pang - Co-Founder, Gekko Lab
More
16:45 - 16:55

Best Of Show Awards

More
16:55 - 17:55

Reception & Networking - Meet The Newest Rising Stars From The Asian FinTech Scene

More