FinovateSpring is part of the Informa Connect Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
8:00am - 9:00am 60 mins
Registration, Breakfast & Networking
9:00am - 9:30am 30 mins
Analyst All-Stars – Global FinTech: What’s Hot & What’s Not…

4 leading FinTech research analysts will take the stage for 7 minutes each to present key opportunities for the future

  • Michelle Evans - Global Head of Digital Consumer Research, Euromonitor International
  • Jacob Jegher - Senior Vice President, Banking and Head of Strategy, Javelin Strategy & Research
  • Daniel Latimore - Senior Vice President, Banking Group, Celent
  • Paul Berg - Senior Managing Consultant, Gallup
10:25am - 11:10am 45 mins
Intermission, Refreshments & Networking
11:10am - 11:25am 15 mins
Keynote Address: A New Venture : Breaking Down Barriers to Capital Access
  • Victor Hwang - Vice President of Entrepreneurship, Ewing Marion Kauffman Foundation
12:30pm - 1:40pm 70 mins
Lunch & Networking
2:35pm - 3:20pm 45 mins
Intermission, Refreshments & Networking
4:25pm - 6:25pm 120 mins
Best of Show Awards & Networking Reception

A Brief Best of Show History - learn more