IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
8:00am - 9:00am 60 mins
Registration, Continental breakfast & Networking
9:00am - 9:05am 5 mins
Chairman's Opening Remarks
  • David Penn - Research Analyst, Finovate
9:05am - 9:45am 40 mins
Keynote Address: The rise of Natural Language Processing (NLP), smart speakers (Alexa), and a future with far less screen time
  • Adam Cheyer - Co-Founder and VP Engineering, Siri and Viv Labs
9:45am - 10:05am 20 mins
Fireside Chat: How to innovate on behalf of the customer
  • Interviewer: David Penn - Research Analyst, Finovate
  • Joseph Villamizar - Director, FinTech Partnerships, Scotiabank
  • Patrick Gauthier - Vice President, Amazon Pay
10:05am - 10:35am 30 mins
Morning Coffee & Networking Break
10:35am - 10:40am 5 mins
BANKING & PAYMENTS SUMMIT
Chair's Opening Remarks
  • Jim Van Dyke - Founder & CEO, Futurion
10:35am - 10:40am 5 mins
SMB FINTECH SUMMIT
Chair's Opening Remarks
  • Steven Ramirez - CEO, Beyond the Arc
10:35am - 10:40am 5 mins
NEW TECHNOLOGY SUMMIT
Chair's Opening Remarks
  • David Penn - Research Analyst, Finovate
10:40am - 11:00am 20 mins
BANKING & PAYMENTS SUMMIT
Fireside Chat: FI + Core Vendor + FinTech - What it takes to make the partnership work
  • Interviewer: Jim Van Dyke - Founder & CEO, Futurion
  • Chrystina (Tina) Giorgio - President & CEO, ICBA Bancard
10:40am - 11:00am 20 mins
SMB FINTECH SUMMIT
Special Address: Why digital financial services are well suited for building profitable relationships with SMBs
  • Rob Frohwein - Co-Founder & CEO, Kabbage
10:40am - 11:00am 20 mins
NEW TECHNOLOGY SUMMIT
Fireside Chat: AI, Machine Learning, NLP & Deep Learning - Ingredients needed for an FIs future
  • Interviewer: David Penn - Research Analyst, Finovate
  • Ramneek Gupta - Managing Director & Co-Head of Venture Investing, Citi Ventures
11:00am - 11:30am 30 mins
BANKING & PAYMENTS SUMMIT
Innovator Insight: P2P Payments are the new ‘must have’ service –What’s next?
  • Moderator: Jim Van Dyke - Founder & CEO, Futurion
  • Shari Krikorian - Senior Vice President, Push Payments, Mastercard
  • Eric Solis - Founder & CEO, MOVO
  • Jane Hennessy - Head of External Alliances, G2 Web Services
11:00am - 11:30am 30 mins
SMB FINTECH SUMMIT
Innovator Insight: SMB Challenger banks are taking off in Europe. Will the same thing happen in North America?
  • Moderator: Steven Ramirez - CEO, Beyond the Arc
  • Brian Merritt - Co-Founder & CEO, Seed
  • Tyler McIntyre - Founder, Bank Novo
  • Jacob Schuler - Founder, Alpha Business Bank
11:00am - 11:30am 30 mins
NEW TECHNOLOGY SUMMIT
Innovator Insight: Will augmented reality (AR) and virtual reality (VR) transform banking?
  • Moderator: David Penn - Research Analyst, Finovate
  • Bradley Leimer - Managing Director and Head of Fintech Strategy, Explorer Advisory & Capital
11:30am - 11:50am 20 mins
BANKING & PAYMENTS SUMMIT
Case Study: Generating new revenue through fintech collaborations
  • Moderator: Lisa Gold Schier - Group Senior Vice President, American Bankers Association (ABA)
  • Peter Glyman - Co-Founder and President, Geezeo
  • Matt Tollerton - Director of eCommerce, Central Bancorp
11:30am - 11:50am 20 mins
SMB FINTECH SUMMIT
Fireside Chat: A Pioneer of Challenger Banking - an SMB Unicorn Story
  • Interviewer: Steven Ramirez - CEO, Beyond the Arc
  • Valentina Kristensen - Director of Growth and Communications, OakNorth
11:30am - 11:50am 20 mins
NEW TECHNOLOGY SUMMIT
Fireside Chat: How Technology Enables the New Private Capital Market
  • Interviewer: Ullas Naik - Founder and General Partner, Streamlined Ventures
  • Sohail Prasad - Co-Founder & Co-CEO, Equidate
  • Samvit Ramadurgam - Co-Founder & Co-CEO, Equidate
11:50am - 12:20pm 30 mins
BANKING & PAYMENTS SUMMIT
Leaders Debate: Financial Services is posed for an unprecedented transformation - from Millennial to Generation Z, how is the industry being radically reshaped
  • Moderator: William Mills III - CEO, William Mills Agency
  • Jennifer McHugh - Director of Public Affairs & Financial Education, Royal Credit Union
  • Peggy Mangot - Senior Vice President, Innovation, Wells Fargo
  • Vaduvur Bharghavan - CEO, Ondot Systems
11:50am - 12:20pm 30 mins
SMB FINTECH SUMMIT
Leaders Debate: SMB Lending - can banks compete with the growing fintech marketplace lenders?
  • Moderator: Steven Ramirez - CEO, Beyond the Arc
  • Brock Blake - Chief Executive Officer, Founder, Lendio
  • Adam Stettner - Founder & CEO, Reliant Funding
  • Stuart Blake - VP, Sales & Customer Success, BlueVine
11:50am - 12:20pm 30 mins
NEW TECHNOLOGY SUMMIT
Leaders Debate: Will Cryptocurrency replace gold or challenge the dollar? Is this a bubble or a lasting change in financial assets?
  • Moderator: David Penn - Research Analyst, Finovate
  • Matt Hougan - Global Head of Research, Bitwise Asset Management
  • Siri Srinivas - Investment Team, Draper Associates
12:20pm - 1:20pm 60 mins
Lunch & Networking Break
1:20pm - 1:50pm 30 mins
VC Investor Outlook: What's getting funded now as well as predictions for the next 2 years
  • Moderator: David Penn - Research Analyst, Finovate
  • Brian Kass - President & Managing Director, CMFG Ventures
  • Alexander Prokhorov - Partner, Finsight Ventures
  • Dan Rosen - Founder & General Partner, Commerce Ventures
  • Kyle Lui - Principal, DCM Ventures
1:50pm - 2:50pm 60 mins
The Finovate Finale! Accelerator / Incubator / Lab Showcase

Top accelerators each showcase 2 of their hottest portfolion companies in 3-minute pitches - this is a high energy and a thought provoking conclusion to Finovate Spring.

  • Accelerator: Ravi Belani - Managing Director, Alchemist Accelerator
  • Martin Zych - CEO, Jirav (Alchemist Accelerator)
  • Terry Gore - Director of Financial Services and Fintech, JobsOhio
  • Drew Glover - Director of Marketplace, Steady
  • Rob Zwink - Co-Founder & CTO, SafeChain
  • Accelerator: Paddy Ramanathan - Founder & Managing Director, iValley Innovation Centre
  • PJ Gupta - Founder, Checkbook (iValley Accelerator)
  • Harish Doddi - CEO, Datatron (iValley Accelerator)
  • Accelerator: Aaron Tainter - Program Manager, AlphaLab
  • George Cook - Co-Founder & CEO, Honeycomb Credit (AlphaLab Accelerator)
  • Dave Bernard - CEO, iraLogix (AlphaLab Accelerator)
  • Accelerator: Kevin Bouey - Senior Vice President, Wells Fargo Startup Accelerator
  • Anu Bhaskar - CTO & Co-Founder, Hurdlr (Wells Fargo Startup Accelerator)
  • Tracy DeMiroz - VP Marketing, Kasisto (Wells Fargo Startup Accelerator)
  • Accelerator: Louis Condon - Program Director, gener8tor
  • Chris Campbell - CEO, ReviewTrackers (gener8tor Accelerator)
  • Michael Cromheecke - CEO, SteamChain (gener8tor Accelerator)
2:50pm - 3:00pm 10 mins
Chairman's Closing Remarks
3:00pm - 3:05pm 5 mins
End of Conference
8:00am - 9:00am

Registration, Continental breakfast & Networking

More
9:00am - 9:05am
Chairman's Opening Remarks
Info

Chairman's Opening Remarks

  • David Penn - Research Analyst, Finovate
More
9:05am - 9:45am
Info

Keynote Address: The rise of Natural Language Processing (NLP), smart speakers (Alexa), and a future with far less screen time

  • Adam Cheyer - Co-Founder and VP Engineering, Siri and Viv Labs
More
9:45am - 10:05am
Info

Fireside Chat: How to innovate on behalf of the customer

  • Interviewer: David Penn - Research Analyst, Finovate
  • Joseph Villamizar - Director, FinTech Partnerships, Scotiabank
  • Patrick Gauthier - Vice President, Amazon Pay
More
10:05am - 10:35am

Morning Coffee & Networking Break

More
Showing of Streams
12:20pm - 1:20pm

Lunch & Networking Break

More
1:20pm - 1:50pm
Info

VC Investor Outlook: What's getting funded now as well as predictions for the next 2 years

  • Moderator: David Penn - Research Analyst, Finovate
  • Brian Kass - President & Managing Director, CMFG Ventures
  • Alexander Prokhorov - Partner, Finsight Ventures
  • Dan Rosen - Founder & General Partner, Commerce Ventures
  • Kyle Lui - Principal, DCM Ventures
More
1:50pm - 2:50pm
Info

The Finovate Finale! Accelerator / Incubator / Lab Showcase

Top accelerators each showcase 2 of their hottest portfolion companies in 3-minute pitches - this is a high energy and a thought provoking conclusion to Finovate Spring.

  • Accelerator: Ravi Belani - Managing Director, Alchemist Accelerator
  • Martin Zych - CEO, Jirav (Alchemist Accelerator)
  • Terry Gore - Director of Financial Services and Fintech, JobsOhio
  • Drew Glover - Director of Marketplace, Steady
  • Rob Zwink - Co-Founder & CTO, SafeChain
  • Accelerator: Paddy Ramanathan - Founder & Managing Director, iValley Innovation Centre
  • PJ Gupta - Founder, Checkbook (iValley Accelerator)
  • Harish Doddi - CEO, Datatron (iValley Accelerator)
  • Accelerator: Aaron Tainter - Program Manager, AlphaLab
  • George Cook - Co-Founder & CEO, Honeycomb Credit (AlphaLab Accelerator)
  • Dave Bernard - CEO, iraLogix (AlphaLab Accelerator)
  • Accelerator: Kevin Bouey - Senior Vice President, Wells Fargo Startup Accelerator
  • Anu Bhaskar - CTO & Co-Founder, Hurdlr (Wells Fargo Startup Accelerator)
  • Tracy DeMiroz - VP Marketing, Kasisto (Wells Fargo Startup Accelerator)
  • Accelerator: Louis Condon - Program Director, gener8tor
  • Chris Campbell - CEO, ReviewTrackers (gener8tor Accelerator)
  • Michael Cromheecke - CEO, SteamChain (gener8tor Accelerator)
More
2:50pm - 3:00pm

Chairman's Closing Remarks

More
3:00pm - 3:05pm
End of Conference

End of Conference

More