IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
8:00am - 8:30am 30 mins
Registration, Breakfast & Networking
8:30am - 8:35am 5 mins
Opening Remarks From The Chair
8:35am - 8:50am 15 mins
Expert Insight: Review Of The Finovate Spring 2019 Demos – What Do They Tell Us About Fintech’s Cutting Edge?
  • Steven Ramirez - CEO, Beyond the Arc
8:50am - 9:20am 30 mins
Analyst All-Stars – Global FinTech: What’s Hot & What’s Not…
  • Michelle Evans - Global Head of Digital Consumer Research, Euromonitor International
  • Jacob Jegher - Senior Vice President, Banking and Head of Strategy, Javelin
  • Daniel Latimore - Senior Vice President, Banking Group, Celent
  • Elena Mesropyan - Global Head of Content, MEDICI
9:20am - 10:00am 40 mins
Keynote Address: The Rise Of The Machines – The Artificial Intelligence Revolution And The Road To Superintelligence. What Will AI Mean For The Future of Financial Services - And The Future Of Work?
  • Tim Urban - Founder, Wait But Why
10:00am - 10:30am 30 mins
Power Panel: Which Artificial Intelligence Technologies Will Really Change Financial Services?
  • Emil Matsakh - Former Chief Analytics Officer, Commonwealth Bank of Australia
  • Jon Zanoff - Managing Director, Barclays Accelerator
  • David Berglund - AI Leader, US Bank
10:30am - 11:00am 30 mins
Info
Morning Coffee & Networking Break plus Fireside Chat with Tim Urnban, our Keynote AI Speaker

3 x 8-minute sessions with 1 accelerator and 2 of their start-ups

(2-minute introduction from the accelerator; 3-minute presentations from their start-ups).

11:00am - 11:15am 15 mins
Harnessing Innovation To Advance Financial Inclusion
11:15am - 11:50am 35 mins
Info
C-Suite Digital Change Leaders Debate: How Can Financial Institutions Capture The FinTech Opportunity & Collaborate With New Players To Transform Customer Experience?
  • Jeremy Balkin - Head of Innovation, HSBC
  • Peggy Mangot - Senior Vice President, Innovation, Wells Fargo
  • Dave Mooney - President and CEO, Alliant Credit Union
  • Vaduvur Bharghavan - CEO, Ondot Systems

What do FIs need to change in order to focus on customer experience rather than product distribution?  

Which new technologies are game changers? 

Where to build; where to buy and where to partner?  

What are the internal challenges to overcome in working with start-ups?

How are we harnessing Fintech to build better businesses? 

Our polling app will enable the audience to vote for the questions they want the panel to be asked.

11:50am - 12:05pm 15 mins
Special Address: Tokenization - How Cryptocurrency And Crypto Assets Will Change the World
12:05pm - 12:20pm 15 mins
Fireside Chat: How Are Regulators Approaching Cryptocurrencies?
  • Moderator Valentina Isakina - Managing Director, JobsOhio
12:20pm - 12:50pm 30 mins
Strategy Roundtable: Risk; Financial Crime & Cyber Security – Why We Should All Be Very, Very Afraid…
  • Moderator Sean Sposito - Analyst Cybersecurity, Javelin Strategy & Research
  • Nipun Gupta - VP - Cyber Security Technology, DB Innovations Labs
  • Rahul Pangam - VP Risk Strategy, Simility
  • Todd Waskelis - Assistant Vice President, AT&T Cybersecurity
12:50pm - 1:40pm 50 mins
Lunch & Networking Break plus Special Interest Discussion Tables plus an Expert Briefing Session on Financial Wellness & Financial Inclusion
  • Moderator Theodora Lau - Founder, Unconventional Ventures
  • Monica Brand Engel - Co-Founder & Partner, Quona Capital
  • Stoyan Kenderov - Head of Product & Design, Lending Club
  • Bradley Leimer - Managing Director and Head of Fintech Strategy, Explorer Advisory & Capital
  • Jennifer McHugh - Director of Public Affairs & Financial Education, Royal Credit Union
1:40pm - 1:45pm 5 mins
THE DIGITAL BANKING STREAM
Chair’s Opening Remarks
  • Mary Wisniewski - Consumer Banking and Fintech Reporter, Bankrate
1:40pm - 1:45pm 5 mins
THE DIGITAL PAYMENTS STREAM
Chair’s Opening Remarks
1:40pm - 1:45pm 5 mins
THE COMMUNITY BANKING STREAM
Chair’s Opening Remarks
  • Kevin Tweddle - Chief Innovation Officer, ICBA
1:40pm - 1:45pm 5 mins
THE DIGITAL LENDING STREAM
Chair’s Opening Remarks
  • Regina Yulo - Global Manager, FinTech Community, BrightTALK
1:45pm - 2:05pm 20 mins
THE DIGITAL BANKING STREAM
Keynote Address: Next Generation Banking – What Is The Next Phase Of The Digital Banking Revolution?
1:45pm - 2:05pm 20 mins
THE DIGITAL PAYMENTS STREAM
Keynote Address: What Are The Digital Giants Going To Do To Payments? Who Will Disrupt The Disruptors?
1:45pm - 2:05pm 20 mins
THE COMMUNITY BANKING STREAM
Keynote Address: How Can Community Banks Collaborate To Find A Path To Change To Compete In A Digital World?
  • Michael Butler - President & CEO, Radius Bank
1:45pm - 2:05pm 20 mins
THE DIGITAL LENDING STREAM
Keynote Address: How Digital Players Can Transform Small & Medium Sized Enterprise Lending
  • Farrah Lakhani - Director of Growth & Operations, OakNorth
2:05pm - 2:20pm 15 mins
THE DIGITAL BANKING STREAM
Fireside Chat: Open Banking Is Coming! How Will It Change Banking Forever?
  • Secil Tabil Watson - Executive Vice President & Head of Digital Solutions For Business, Wells Fargo
2:05pm - 2:20pm 15 mins
THE DIGITAL PAYMENTS STREAM
Fireside Chat: Payments Innovation - Why Experience Is The New Reward
  • Vaduvur Bharghavan - CEO, Ondot Systems
2:05pm - 2:20pm 15 mins
THE COMMUNITY BANKING STREAM
Fireside Chat: Community Bank + Core Vendor + FinTech – What It Takes To Make The Partnership Work
  • Chrystina Giorgio - President & CEO, ICBA Bancard
2:05pm - 2:20pm 15 mins
THE DIGITAL LENDING STREAM
Fireside Chat: Alt Credit Scores – Enhancing Underwriting Using Big Data & AI
2:20pm - 3:00pm 40 mins
THE DIGITAL BANKING STREAM
Leaders Debate: How New Players, New Platforms & New Technologies Will Transform Digital Banking. Is There A Role For The Branch In The Digital World?
  • Moderator Lisa Gold Schier - Group Senior Vice President, American Bankers Association (ABA)
  • Alex Jimenez - Vice President Senior Strategist, Zions Bancorporation
  • Nicolas Kopp - US CEO, N26
  • Tyler McIntyre - Founder, Bank Novo
  • Vladislav Solodkiy - CEO & Founder, Arival Bank
2:20pm - 3:00pm 40 mins
THE DIGITAL PAYMENTS STREAM
Leaders Debate: How New Technologies & New Competitors Will Solve Payments Pain Points Both Online And At Point Of Sale
  • Braden More - Head of Partnerships and Industry Relations, Wells Fargo
  • Thad Peterson - Senior Analyst, Aite Group
  • Laura Miller - President, Commercial Banking Segment, Chase Merchant Services
2:20pm - 3:00pm 40 mins
THE COMMUNITY BANKING STREAM
Leaders Debate: How Community Banks Can Take A Strategic Approach To Fintech. What Bumps In The Road Did We Encounter?
  • Jill Castilla - President & CEO, Citizens Bank of Edmond
  • Terry Gore - Director of Financial Services and Fintech, JobsOhio
  • John Waupsh - Chief Innovation Officer, Kasasa
2:20pm - 3:00pm 40 mins
THE DIGITAL LENDING STREAM
Leaders Debate: How New Players Are Harnessing New Technologies To Disrupt The Retail , Small Business & Commercial Digital Lending Landscape
  • Mahima Chawla - Growth Lead at Square Capital, Square
  • Vishal Garg - Founder & CEO, Better Mortgage
  • Alberto Silva - SVP, Head of Product for Lending, Capital One Commercial Bank
  • Juan Tavares - Co-Founder and Chief Strategy Officer, LendingPoint
  • Rick Winslow - Chief Experience Officer, Kabbage
  • Moderator Sean Naismith - Head of Analytics Services, Enova
3:00pm - 3:30pm 30 mins
Info
Afternoon Tea & Networking Break plus Fireside Chat with our Next Generation Banking Keynote

3 x 8-minute sessions with 1 accelerator and 2 of their start-ups
(2-minute introduction from the accelerator; 3-minute presentations from their start-ups).

3:30pm - 4:00pm 30 mins
Investors Debate: Where Is The Smart VC Money Investing In FinTech?
  • Moderator Deborah Webster - Founder & Chief Catalyst, AMANI CIRCLE
  • Michelle Arbov - Vice President Mergers & Acquisitions, IAC
  • Ramneek Gupta - Co-Head of Venture Investing & Managing Director, Citi Ventures
  • Patricia Kemp - Co-Founder & General Partner, Oak HC/FT
  • Mike Parker - Partner, AGC Partners
  • Mike Sigal - Partner, 500 Startups
4:00pm - 4:30pm 30 mins
Info
Finovate Finale! The Accelerators Showcase.
  • Matt Armstead - Executive Director, FintechAccel
  • Brittany Lockard - Principal, Financial Services, Accenture Ventures
  • Sunny Parikh - Vice President, Partnership Fund for New York City
  • Jon Zanoff - Managing Director, Barclays Accelerator

4 x 8-minute sessions with 1 accelerator and 2 of their start-ups

(2-minute introduction from the accelerator; 3-minute presentations from their start-ups).

4:30pm - 4:35pm 5 mins
Chairman's Closing Remarks
4:35pm - 5:35pm 60 mins
Reception & Networking