FundForum Middle East & Emerging Markets is part of the Informa Connect Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Nov 04
Show Filter
08:15 - 08:40 25 mins
Registration
08:40 - 08:50 10 mins
Chairman's Welcome
08:50 - 08:55 5 mins
DIFC Opening Address
09:20 - 09:50 30 mins
The Global Perspective: International CEOs in conversation
09:50 - 10:10 20 mins
Cross-border fund flows: Where next for product development?
10:10 - 10:45 35 mins
Networking Break
10:45 - 11:15 30 mins
Index Upgrades Update: Understanding the impact
11:15 - 11:45 30 mins
Info
Crossing the frontier: The post EM-MENA

As the region develops and more countries are upgraded, what will this mean for MENA as an asset class? What are the investment opportunities? How will upgrades effect asset allocation? How does the region compare to other EM universes (Brazil, India, China…) in terms of opportunities and challenges? How do international managers view the region?

11:45 - 12:00 15 mins
Regulatory update from the DFSA
12:00 - 12:30 30 mins
Info
Regulatory landscape in review: how do we evolve and keep up with the pace of change?

Could passporting opportunities in the GCC consolidate regulation and create a more coherent and attractive proposition as a region? How has influx of regulation impacted long-term strategy?

12:30 - 13:30 60 mins
Cyprus Investment Funds Lunch
Cyprus Bridging EU and MENA for Funds
12:30 - 13:45 75 mins
Networking lunch
Networking lunch
14:15 - 14:35 20 mins
Investment
Energy: Oil, renewable and ESG
14:35 - 14:55 20 mins
Investment
Fixed Income
14:55 - 15:15 20 mins
Investment
Real Estate
15:15 - 15:35 20 mins
Investment
Active vs Passive
15:35 - 16:00 25 mins
Afternoon Tea
16:00 - 16:45 45 mins
Investment
The hunt for yield in the age of volatility and the zero-fee future – diversify or die? Product manufacturers discuss the latest opportunities and how to develop the product and advisory proposition
16:45 - 17:30 45 mins
Investment
Family Office insight – where is their focus, what is the optimum model, how are they investing?
17:30 - 18:00 30 mins
Investment
Performance review – which asset classes / products have done best for 2019 and how to plan for 2020
18:00 - 18:05 5 mins
Investment
Chairman's closing remarks
18:05 - 20:05 120 mins
Close of Day 1 & Evening Reception
08:15 - 08:40

Registration

More
Showing of Streams
10:10 - 10:45

Networking Break

More
Showing of Streams
Showing of Streams
Showing of Streams
15:35 - 16:00

Afternoon Tea

More
Showing of Streams
18:05 - 20:05

Close of Day 1 & Evening Reception

More