IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

08:30 08:55 (25 mins)

Main agenda

Registration & Coffee

09:00 09:15 (15 mins)

Main agenda

GAD Director Welcome

09:15 10:15 (60 mins)

Main agenda

GAD Asia 2017 Conference Opening, Welcome & Introduction to the Philippines

GAD Asia 2017 Conference Opening, Welcome & Introduction to the Philippines

1) GMR Chairmain Srinivas Bommidala will officially open the conference and welcome attendees

2) Louie Ferrar will introduce the host airport, Mactan Cebu International Airport, and the plans for its growth and development

3) Representatives from the Philippines will provide insights into national developments in the aviation, tourism and transport sectors.

4) Sidharath Kapur will present GMR airports and the important topics to be covered at the conference. 

  • Speaker Srinivas Bommidala - Chairman, GMR Airports
  • Speaker Louie Ferrar - President and Director, GMR MEGAWIDE Cebu Airport Corporation
  • Speaker Sidharath Kapur - President, GMR Group

10:10 10:15 (5 mins)

Main agenda

Chairman's Introduction: Alex Rickards, Strategic International Airport Projects, NATS

10:15 10:45 (30 mins)

Main agenda

The South-East Asia Economic & Geopolitical Address

Examining the outlook for rapid growth and greater economic stability in the region. Representative from IATA tbc.

  • Speaker George Anjaparidze - Senior Economist, IATA

10:45 11:15 (30 mins)

Main agenda

Morning Coffee & Networking

11:30 12:00 (30 mins)

Main agenda

National Government Address: Atty Arthur Tugade, Secretary for the Department of Transportation

12:00 12:30 (30 mins)

Main agenda

Asian Investor Outlook: Evaluating Asian vs Global Airport Opportunities as Part of a Diversified Investment Strategy

  • Moderator Olivier Gibert - Director, Infrastructure & Real Estate Group, HSBC
  • Panellist Karim Garcia - Vice President Business Development, Metro Pacific Investments Corporation (MPIC)

12:30 13:00 (30 mins)

Main agenda

Disruption & Innovation: The Driving Force of Tourism Development

  • Speaker Chris Flynn - Regional Director - Pacific, PATA

13:00 14:30 (90 mins)

Main agenda

Lunch

14:30 15:00 (30 mins)

Airport Development Strategy

Civil Aviation Best Practice: Implementing Successful Educational Techniques

Session to be delivered by the Korea Airports Corp. (KAC) 

  • speaker Christine Lee - Business Representative, Korea Airports Corporation (KAC)

14:30 15:00 (30 mins)

Privatisation Best Practice

Evaluating Different Ownership Models & Vehicles for Private Sector Investment in Airports

  • Speaker Sidharath Kapur - President, GMR Group

15:00 15:45 (45 mins)

Airport Development Strategy

Tackling the Capacity Challenge: A Case Study on Optimising Assets to Deliver Added Value for Investors

  • Speaker Peter Tomlinson - Principal Consultant – Global Airport Development, NATS
  • Speaker Satyaki Raghunath - Chief Innovation Officer, Office of Chairman – Airports, GMR Airports Ltd

15:00 15:45 (45 mins)

Privatisation Best Practice

Regulatory Focus: Creating the Right Regulatory Framework for Successful Privatisations & Aviation Growth

  • Panellist Julien Coffinier - Managing Director, Asia Pacific, ADP

15:45 16:15 (30 mins)

Main agenda

Afternoon Tea & Networking

16:15 16:45 (30 mins)

Airport Development Strategy

The Global Airport Deal Pipeline: Opportunities for Airport Investors Around the World

  • Speaker Curtis Grad - President & CEO, Modalis Infrastructure Partners

16:15 16:45 (30 mins)

Privatisation Best Practice

Can the Istanbul development model be transposed to the Asia Pacific market?

Blockages to airport development in some of the fastest growing markets in Asia need to be removed to deliver much needed capacity. Despite unprecedented growth, development in some South-East Asian airports is slow to materialize. What has been the secret to the success of processes in countries such as India and Turkey?

  • Speaker Trevor Carnahoff - Executive Director, Asia Pacific Aviation, Jacobs

16:45 17:30 (45 mins)

Privatisation Best Practice

What do Governments Really Want From the Private Sector?

  • Panellist Sidharath Kapur - President, GMR Group
  • Panellist Patrine Tay - Marketing Business Development Director, VINCI Airports

16:45 17:30 (45 mins)

Airport Development Strategy

Strategies for Growing Regional Airport Traffic: Planning & Delivering Regional Connectivity

  • Panellist Nuno Costa - Marketing & Sales Director, SCA, Cambodia Airports, VINCI Airports
  • Panellist Subhash Murikenchery - Deputy COO, GMR Hyderabad International Airport

17:30 18:30 (60 mins)

Main agenda

Networking Drinks Reception