IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Kimberly Summe

The Manager / Investor Townhall – State of the alternatives landscape

Sequoia Capital Global Equities

Lou Costantino

KEYNOTE: Inside Washington – understanding the reality of Trump’s business agenda - Followed by ‘ask your key questions’ Q&A

Managed Funds Association

8:30am - 9:00am 30 mins
Private Equity Summit
Breakfast & Registration Open for Private Equity Pre-Conference
9:00am - 9:10am 10 mins
Private Equity Summit
Chairman's Welcome
  • Jeremy Broker - Director, Private Equity, Moss Adams
more

Welcome to the Private Equity Summit at GAIM Ops West 2017!

9:50am - 10:30am 40 mins
Private Equity Summit
SEC priorities for PE examination and enforcement under the Trump administration
  • Bryan Bennett - Associate Regional Director, US Securities and Exchange Commission
more
10:30am - 10:50am 20 mins
Private Equity Summit
Coffee & Refreshments
10:50am - 11:30am 40 mins
Private Equity Summit
Best practices in PE ODD: what do investors want
  • Saba Movahedi - Head of Operational Due Diligence, Hall Capital Partners LLC
  • Robert Goldbaum - SVP, Product & Market Strategy, Backstop Solutions Group
  • Jennifer Ciresi - Deputy General Counsel, Hall Capital Partners LLC
more
11:30am - 12:00pm 30 mins
Private Equity Summit
Improving governance in PE: Fund Admins and Directorships – what do they add, are they worth it?
  • Jason Garelli - Managing Director – Head of Operational Due Diligence, Strategic Investment Group
  • Stacey Kirkconnell - Director, HighWater Limited
  • Gordon Barnes - Managing Director, Business Risk Management, Cambridge Associates
more
12:00pm - 12:40pm 40 mins
Private Equity Summit
Navigating operational risks: payment fraud, credit lines and cash management
  • Jorge de Lafuente - Director of Operational Due Diligence, Texas Treasury Safekeeping Trust Company
  • Chris Montclare - Chief Financial Officer, Fisher Lynch
more
12:40pm - 12:45pm 5 mins
Private Equity Summit
End of Private Equity Boardroom
12:40pm - 1:40pm 60 mins
Private Equity Summit
Lunch - Investors and Private Equity Summit Networking
1:40pm - 3:00pm 80 mins
Private Equity Summit
Mini-workshops: Private Equity
  • Daniel Abrams - Principal & General Counsel, OpenGate Capital
  • Joncarlo Mark - Founder, Upwelling Capital Group & Trustee, University of California, Davis Foundation
  • Beste Portnoff - Head of Operational Due Diligence, Bessemer Trust
  • Larry Block - Managing Director, Counsel and Chief Compliance Officer, Island Capital
  • Erin Ross - General Counsel and Chief Compliance Officer, Hitchwood Capital Management LP
more

Open to participants of the Private Equity and Investor Summits.

Roundtable discussions - 10 per table for an intimate group discussion lead by one of our expert speakers. Designed for you to get into the details of Ops and Compliance topics and have your key questions answered.

**** All tables repeat two times (1.40 and 2.20). Tables run for 35 minutes. Choose any two topics below. First come, first served.****

Topics including:

• Valuation for PE – getting it right in a hot market  - Dan Abrams, OpenGate Capital

• Standardized reporting: ILPA and AltExchange - Joncarlo Mark, Upwelling Group

• Managing conflicts of interest in Private Equity - Larry Block, Island Capital

 Succession planning and crisis management - Erin Ross, Hitchwood Capital

• Effective ODD for PE firms: investor and PE perspective - Beste Portnoff, Bessemer Trust

3:00pm - 3:05pm 5 mins
Private Equity Summit
End of Private Equity Summit
8:30am - 9:00am 30 mins
Investor Summit
Registration Open for Investor Only Pre-Conference
more

Closed Door Summit for qualified Investors and Investor Summit Speakers only

9:00am - 9:10am 10 mins
Investor Summit
Chairman's Welcome
  • James Perry - Head of Institutional Investor Solutions, Maples Fund Services
more

Welcome to the closed door Investor Summit at GAIM Ops West 2017!

9:10am - 9:50am 40 mins
Investor Summit
Aligning Investor - Manager reporting: is digitization possible?
  • Lorelei Graye - Principal & Consultant, Leodoran Financial
  • Christine Roseland - Senior Staff Counsel, Los Angeles County Employees Retirement Association (LACERA)
  • Tom Walker - CFO, Riverstone
more
9:50am - 10:30am 40 mins
Investor Summit
Co-investing for investors: how to achieve operational efficiency with Funds
  • Dawn Wilson - Senior Director, Investment Administration, Emory Investment Management
  • Chris Gailey - Operations Manager - Office of Investments, Texas Tech University System (TTUS)
  • David Katz - Chief Operating Officer , Legion Partners
more
10:30am - 10:50am 20 mins
Investor Summit
Coffee & Refreshments
10:50am - 11:30am 40 mins
Investor Summit
Best in class technologies for managing ODD: Automation – Risk – Treasury – Cyber
  • Benjamin Murray - Operational Due Diligence, UTIMCO
  • Beste Portnoff - Head of Operational Due Diligence, Bessemer Trust
  • Joann Arweiler - Managing Director, BDO
more
11:30am - 12:10pm 40 mins
Investor Summit
Operation considerations of SMAs for investors: is it worth the burden?
  • David Kim - Vice President , Lead Operational Due Diligence, Harvard Management Company
  • Darren Huber - Senior Member, Accounting & Operational Due Diligence Group, PAAMCO
more
12:10pm - 12:40pm 30 mins
Investor Summit
Environmental Social Governance (ESG) and Social Responsible Investing (SRI): effective integration, due diligence and governance
  • Beth Haddock - Principal, Warburton Advisers
  • Andrew Parry - Head of Equities and Impact Investing, Hermes Investment Management
  • Anna-Marie Wascher - CEO and Founding Partner, Flat World Partners
more
12:40pm - 12:45pm 5 mins
Investor Summit
End of Closed Door Investor Boardroom
12:40pm - 1:40pm 60 mins
Investor Summit
Lunch - Investors and Private Equity Summit Networking
1:40pm - 3:00pm 80 mins
Investor Summit
Mini-workshops: Investor ODD
  • John Richardson - Chief Operating Officer and General Counsel, IONIC Capital Management LLC
  • Martin Kalish - Chief Operating Officer, Gillson Capital LP
  • Jose Jimenez - Partner, Operational Due Diligence Analyst, Albourne Partners (Canada) Limited
  • Peter Bergren - Chief Financial Officer, Empyrean Capital Partners, LP
more

Open to participants of the Investor and Private Equity Summits.

Roundtable discussions - 10 per table for an intimate group discussion lead by one of our expert speakers. Designed for you to get into the nuts and bolts of Ops and Compliance topics.

**** All tables repeat two times (1.40 and 2.20). Tables run for 35 minutes. Choose any two topics below. First come, first served.****

Topics including:

• Risk monitoring: metrics, platforms - John Richardson, Ionic Capital Management

• ODD on emerging managers - Martin Kalish, Gillson Capital

• Valuation tips for Investors - Peter Bergren, Empyrean Capital Partners

• Managing public reporting for investors: AB-2833 - Jose Jimenez, Albourne Partners

3:00pm - 3:05pm 5 mins
Investor Summit
End of Investor Summit
3:00pm - 3:30pm 30 mins
Main agenda
Welcome Coffee & Main Summit Registration
3:30pm - 3:40pm 10 mins
Main agenda
Chairman's Welcome to GAIM Ops 2017 - Day 1
  • Michael McCabe - Head of Business Development for North America , MUFG Investor Services
more

Main GAIM Ops West Summit begins!

3:40pm - 4:30pm 50 mins
Main agenda
The Manager / Investor Townhall – State of the alternatives landscape
  • Kimberly Summe - Chief Operating Officer, Sequoia Capital Global Equities
  • Moderator Michael McCabe - Head of Business Development for North America , MUFG Investor Services
  • Jose Jimenez - Partner, Operational Due Diligence Analyst, Albourne Partners (Canada) Limited
  • Sandy Choi - Managing Director, Senior Counsel & Co-Head of Institutional Compliance, Guggenheim Partners Investment Management, LLC
  • Marty Meekins - Chief Operating Officer & General Counsel, Empyrean Capital Partners, LP
more

Bringing together industry leaders to reflect on the most important industry headlines of the year. Obtain new perspectives on what is changing in the business for better or worse - covering the status of the alternatives landscape, market developments, operational innovations and more.

4:30pm - 5:15pm 45 mins
Main agenda
KEYNOTE: Inside Washington – understanding the reality of Trump’s business agenda - Followed by ‘ask your key questions’ Q&A
  • Lou Costantino - Executive Vice President and Managing Director, Government Relations, Managed Funds Association
more

Hear from a Washington Insider to gain an insight into the administration’s regulatory plans and the proposed budget and tax agenda. Understand how Washington realities shapes policy, what the current readings are, and what this means in practice for the alternatives industry.

This session is closed to members of the press.


5:15pm - 7:15pm 120 mins
Main agenda
Monday Night Drinks