IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

08:30 09:00 (30 mins)

Conference registration

09:00 09:15 (15 mins)

Welcome from IIRC CEO

10:15 10:45 (30 mins)

Networking coffee break

10:45 12:00 (75 mins)

Workshop 2

Materiality: Practical approaches to Materiality in integrated reports

  • Explore how organisations are currently approaching materiality in their integrated reports
  • Understand the direction of travel
  • Learn how to establish a robust materiality determination process and how to connect this successfully with strategy
  • Discover leading practice in engaging both the business and stakeholders

12:00 13:00 (60 mins)

Networking Lunch break - including closed Strategy SIG meeting for members

Including closed Strategy SIG meeting for members

13:00 14:15 (75 mins)

Workshop 4

Hidden Capitals: Are you undervaluing your biggest asset?

  • Organisations and investors increasingly understand that value comes from:
    • a range of capitals
    • and not just financial capital
  • How best to integrate your organisation’s value creation model and reporting with:
    • human factors
    • intellectual factors
    • social factors
  • Why this information is increasingly necessary to:
    • management and board
    • investor modelling
    • decision making
  • How to meet expectations on understanding the hidden capitals
  • How to enhance insight on the capitals that most drive current and future value

14:15 14:45 (30 mins)

Networking Coffee Break

14:45 15:15 (30 mins)

Keynote

  • Lady Lynn de Rothschild - Chief Executive, Coalition for Inclusive Capitalism

15:15 16:30 (75 mins)

Workshop 5

Strategy: Informing strategy with ‘integrated thinking’

  • Learn from a leading group of innovative organisations about developing strategy across multiple capitals and timeframes
  • Address the twin challenges of governance and performance management
  • Respond to the latest ideas on integrated thinking from around the world
  • Gain insight on how this can help you build resilient, future-fit businesses
  • Co-create the way ahead with your peers

15:15 16:30 (75 mins)

Workshop 6

Communication: What is the right reporting suite for my organization?

  • Decide what’s the right suite of information to share with your stakeholders:
    • internally
    • externally
  • Develop your approach for a concise integrated report covering your organisation’s:
    • strategy
    • governance
    • performance
    • prospects
    • creation of value over time
  • Understand when will there be demand for more information in some areas?
  • Learn how to approach meeting all legitimate needs for information in practical and efficient ways
  • Gain insight from leading practices around the world

16:30 17:45 (75 mins)

<IR> Leading Practice: Framework implementation – findings from the global review

  • In 2017, the IIRC made a global call for feedback on the implementation of the International <IR> Framework
  • In this session, we will share key conclusions from this comment process, with input from around the world
  • We will also consider what are the key opportunities and challenges for high-quality adoption of Integrated Reporting

17:45 18:45 (60 mins)

Networking Drinks Reception

08:30 - 09:00

Conference registration

09:00 - 09:15

Welcome from IIRC CEO

10:15 - 10:45

Networking coffee break

SHOWING OF STREAMS

12:00 - 13:00

Networking Lunch break - including closed Strategy SIG meeting for members

more

Including closed Strategy SIG meeting for members

SHOWING OF STREAMS

14:15 - 14:45

Networking Coffee Break

14:45 - 15:15

Keynote

more
  • Lady Lynn de Rothschild - Chief Executive, Coalition for Inclusive Capitalism
SHOWING OF STREAMS

16:30 - 17:45

<IR> Leading Practice: Framework implementation – findings from the global review

more
  • In 2017, the IIRC made a global call for feedback on the implementation of the International <IR> Framework
  • In this session, we will share key conclusions from this comment process, with input from around the world
  • We will also consider what are the key opportunities and challenges for high-quality adoption of Integrated Reporting

17:45 - 18:45

Networking Drinks Reception