IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

07:30 08:50 (80 mins)

Stream A

Breakfast Briefing: The Growth of Integrated Reporting in India

Breakfast from 7:30

Briefing from 7:50- 8:50

07:30 08:50 (80 mins)

Stream B

Closed Financial SIG meeting for members

Breakfast from 7:30

Briefing from 7:50- 8:50

08:50 09:00 (10 mins)

Welcome from IIRC Council Chairman

09:00 09:45 (45 mins)

Keynote

09:45 10:45 (60 mins)

Investors: Multi-capital decision-making over the longer term

  • Investor views on the factors that underpin resilient businesses
  • Progress on adopting a 'multi-capital' approach to investment
  • How is Integrated Reporting leading to better communication with investors on strategies and business models?

10:45 11:15 (30 mins)

Networking coffee break

11:15 12:30 (75 mins)

Workshop 7

Financial Services: Understanding value creation in financial services to reduce systemic risk

  • Explore with a leading group of financial institutions how, and for whom, value is created and destroyed
  • Share your ideas and learn from the very latest thinking
  • How value can and should be created across multiple capitals to:
    • create resilient businesses
    • build trust
    • reduce systemic risks in financial institutions and markets

11:15 12:30 (75 mins)

Workshop 8

SDGs: How to implement Sustainable Development Goals (SDGs) using the <IR> framework

  • Businesses are being called on to contribute to the Sustainable Development Goals (SDGs) which were adopted in 2015
  • These goals cannot be achieved without concerted support from business
  • This session will consider how the SDGs can be integrated into organisations’ value creation models
  • The workshop will cover the report produced by the IIRC and ICAS, supported by the Green Economy Coalition

12:30 13:30 (60 mins)

Networking lunch

13:30 14:45 (75 mins)

Workshop 9

Academics & business: What the research says and where more is needed

  • Gain insight from the latest thinking and evidence related to the impact of integrated thinking and reporting
  • In this session, academics will collaborate with business, capital providers and others
  • The session will explore what important questions have not yet been fully investigated, and the case for do so. For example:
    • What are the effects of <IR> on providers of financial capital (capital costs, average time stock is held etc)?
    • Is there an association between <IR> and business success (staff and customer satisfaction, profit, innovation etc)?

13:30 14:45 (75 mins)

Workshop 10

Technology for management insight and progressive reporting

  • Understand how companies are meeting the ‘information challenge’ with <IR>
  • Explore what makes information authentic and fit for purpose for both management and investors
  • Learn from case studies how technology is enabling businesses to understand, assess and act on the wider issues that drive superior performance
  • Investigate how to navigate standards and assess priority stakeholder needs to provide integrated information for decision making
  • Gain tips for the CFO and the CIO on crafting technology capabilities that support and enable next-generation business management and reporting

14:45 16:00 (75 mins)

Workshop 11

Workshops include:

  • Strategy: Informing strategy with ‘integrated thinking’
  • Hidden capitals: Are you undervaluing your biggest asset?
  • Materiality: Practical approaches to materiality in integrated reports
  • Communication: What is the right reporting suite for my organization?
  • Navigating the Corporate Reporting Landscape: the Corporate Reporting Dialogue and TCFD
  • Reporting trends: challenges, leading practice and investor views
  • SDGs: How to implement Sustainable Development Goals (SDGs) using the <IR> framework
  • Technology for management insight and progressive reporting
  • Academics & business: What the research says and where more is needed
  • Financial services: Understanding value creation in financial services to reduce systemic risk

...for more detail on the workshop agendas, please click here

14:45 16:00 (75 mins)

Workshop 12

Workshops include:

  • Strategy: Informing strategy with ‘integrated thinking’
  • Hidden capitals: Are you undervaluing your biggest asset?
  • Materiality: Practical approaches to materiality in integrated reports
  • Communication: What is the right reporting suite for my organization?
  • Navigating the Corporate Reporting Landscape: the Corporate Reporting Dialogue and TCFD
  • Reporting trends: challenges, leading practice and investor views
  • SDGs: How to implement Sustainable Development Goals (SDGs) using the <IR> framework
  • Technology for management insight and progressive reporting
  • Academics & business: What the research says and where more is needed
  • Financial services: Understanding value creation in financial services to reduce systemic risk

...for more detail on the workshop agendas, please click here

16:00 16:30 (30 mins)

Convention Summary and Next Steps

16:30 17:00 (30 mins)

Networking Coffee

SHOWING OF STREAMS

08:50 - 09:00

Welcome from IIRC Council Chairman

09:00 - 09:45

Keynote

09:45 - 10:45

Investors: Multi-capital decision-making over the longer term

more
  • Investor views on the factors that underpin resilient businesses
  • Progress on adopting a 'multi-capital' approach to investment
  • How is Integrated Reporting leading to better communication with investors on strategies and business models?

10:45 - 11:15

Networking coffee break

SHOWING OF STREAMS

12:30 - 13:30

Networking lunch

SHOWING OF STREAMS
SHOWING OF STREAMS

16:00 - 16:30

Convention Summary and Next Steps

16:30 - 17:00

Networking Coffee