IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Oct 22
Show Filter
08:00 - 09:00

Registration and refreshments

More
09:00 - 09:05
Welcome to Insurtech Rising Asia 2018

Welcome to Insurtech Rising Asia 2018

  • Benjamin Quinlan - CEO & Managing Partner, Quinlan & Associates
More
09:40 - 10:10

Presentation: Rethinking and rewiring insurance for the future and beyond

  • Ben Jern Loh - Chief Digital & Marketing Officer, Tune Protect Group
More
10:10 - 10:45

DEMOS

  • Farid Haque - Co-founder, AssetVault
  • Dean McClelland - Founder & CEO, TontineTrust
  • Iris Lun - Co-founder & Director, 10Life
  • Marcus Schmalbach - CEO & Founder, RYSKEX
  • Danny Wan - Business Development Director, Galileo Platforms
More
10:45 - 11:15

Coffee Break

More
Showing of Streams
12:20 - 12:55

DEMOS

  • Sai Lakshmidhar - Co-founder, Insillion
  • Luca Schnettler - CEO, HealthyHealth
  • Natalie Fong - Co-founder & COO, Wesurance
  • Christina Kim - Global Marketing Manager, Solidware
  • Joe Yiu - COO, Inzurer
More
12:55 - 13:55

Lunch and networking

More
Showing of Streams
15:00 - 15:30

Afternoon break

More
15:30 - 16:05

Panel discussion: What are investors looking for and how to invest in insurtech

  • Michael Wieser - Partner, Helvetia Venture Fund
  • Anil Joshi - Founder & Managing Partner, Unicorn India Ventures
  • Shwetank Verma - Co-founder & General Partner, Leo Capital
  • Tak Lo - Partner, Zeroth.ai
More
16:05 - 16:40

Panel discussion: Creating a culture that fosters digital transformation

  • April Wong - Head of Marketing, Nest.vc
  • Haymans Fung - Chief Marketing Officer, Sun Life
  • Benjamin Quinlan - CEO & Managing Partner, Quinlan & Associates
  • Meg Yap-Aguinaldo - Head of Digital & Business Innovation, FWD Life Philippines
  • Corey Thompson - Head of Digital Strategy & Enablement, Asia, Manulife
More
16:40 - 16:45
Closing remarks and drinks reception

Closing remarks and drinks reception

More
08:00 - 09:00 60 mins
Registration and refreshments
09:00 - 09:05 5 mins
Welcome to Insurtech Rising Asia 2018
  • Benjamin Quinlan - CEO & Managing Partner, Quinlan & Associates
09:40 - 10:10 30 mins
Presentation: Rethinking and rewiring insurance for the future and beyond
  • Ben Jern Loh - Chief Digital & Marketing Officer, Tune Protect Group
10:10 - 10:45 35 mins
DEMOS
  • Farid Haque - Co-founder, AssetVault
  • Dean McClelland - Founder & CEO, TontineTrust
  • Iris Lun - Co-founder & Director, 10Life
  • Marcus Schmalbach - CEO & Founder, RYSKEX
  • Danny Wan - Business Development Director, Galileo Platforms
10:45 - 11:15 30 mins
Coffee Break
11:15 - 11:20 5 mins
Blockchain
Chaired by
  • Benjamin Quinlan - CEO & Managing Partner, Quinlan & Associates
11:15 - 11:20 5 mins
The IoT enabled insurer
Chaired by
  • Rocio Sarriegui - Brand Editor, Insurtech Rising
11:20 - 11:45 25 mins
Blockchain
Case study: Blockchain enabled claim management solution - facilitating Straight Through Processing
  • K L Teh - Director, 3Yan Pte
  • Peter Woo - Co-founder, Hong Kong Blockchain Society
11:20 - 11:45 25 mins
The IoT enabled insurer
Case study: the future of insurance: mobility
  • Ankur Kamboj - COO, Roadzen
11:45 - 12:20 35 mins
Blockchain
Panel discussion: Rolling-out blockchain-powered insurance ecosystem
  • Moderator Simon Phipps - Head of Asia – Global Development & Blockchain, The Digital Insurer
  • Ryan Rugg - Global Head of Insurance, R3
  • Christopher McDaniel - President, RiskBlock Alliance
  • Dean McClelland - Founder & CEO, TontineTrust
11:45 - 12:20 35 mins
The IoT enabled insurer
Panel discussion: Monetizing telematics and IoT
  • Shefali Sonpar - Senior Director – Head Insurance Practice, UST Global
  • Dipak Sahoo - Regional Head of IT, Generali Asia
  • Yash Jain - Deputy Vice President – Digital Partnerships, e-Commerce & Business Development, AegonLife
  • Ankur Kamboj - COO, Roadzen
  • Prashant Pandey - Chief Technology Officer, Reliance General Insurance
12:20 - 12:55 35 mins
DEMOS
  • Sai Lakshmidhar - Co-founder, Insillion
  • Luca Schnettler - CEO, HealthyHealth
  • Natalie Fong - Co-founder & COO, Wesurance
  • Christina Kim - Global Marketing Manager, Solidware
  • Joe Yiu - COO, Inzurer
12:55 - 13:55 60 mins
Lunch and networking
13:55 - 14:00 5 mins
Artificial Intelligence: Decision making and analytics
Chaired by
  • Benjamin Quinlan - CEO & Managing Partner, Quinlan & Associates
13:55 - 14:00 5 mins
Artificial Intelligence: Customer Interation
Chaired by
  • Rocio Sarriegui - Brand Editor, Insurtech Rising
14:00 - 14:35 35 mins
Artificial Intelligence: Decision making and analytics
Panel discussion: Revolutionising the way insurers gain information from their customers through the use of AI
  • Moderator Henri-Christian Hartloff - VP Sales, Taiger
  • Patrick Chin - Head of Digital, Asia, Sompo Holdings (ASIA)
  • Thierry Fabing - Head of Innovation Scaling and Entity Transformation, AXA
  • Ankit Shrivastava - Associate Director - Digital Business, Asia, Aegon
  • Kornélia Papp - VP, NLP Data Scientist, Swiss Re
14:00 - 14:35 35 mins
Artificial Intelligence: Customer Interation
Panel discussion: Chatbots: the next step in customer interaction
  • Valer Merenyi - Regional Director of Digital Strategy, Ageas
  • Erica Young - Director, Anthemis
  • August Chan - Head of IT, Fubon Life Insurance
14:35 - 15:00 25 mins
Artificial Intelligence: Decision making and analytics
Case study: Using machine learning to improve underwriting decisions and claims processing
  • Patrick Chin - Head of Digital, Asia, Sompo Holdings (ASIA)
14:35 - 15:00 25 mins
Artificial Intelligence: Customer Interation
Case study: Leveraging AI to improve personalisation, enhance targeting and make marketing teams more agile
  • Tomas Holub - Founder & CEO, CoverGo
  • Andrew Mak - Director, APEX Insurance Holdings
15:00 - 15:30 30 mins
Afternoon break
15:30 - 16:05 35 mins
Panel discussion: What are investors looking for and how to invest in insurtech
  • Michael Wieser - Partner, Helvetia Venture Fund
  • Anil Joshi - Founder & Managing Partner, Unicorn India Ventures
  • Shwetank Verma - Co-founder & General Partner, Leo Capital
  • Tak Lo - Partner, Zeroth.ai
16:05 - 16:40 35 mins
Panel discussion: Creating a culture that fosters digital transformation
  • April Wong - Head of Marketing, Nest.vc
  • Haymans Fung - Chief Marketing Officer, Sun Life
  • Benjamin Quinlan - CEO & Managing Partner, Quinlan & Associates
  • Meg Yap-Aguinaldo - Head of Digital & Business Innovation, FWD Life Philippines
  • Corey Thompson - Head of Digital Strategy & Enablement, Asia, Manulife
16:40 - 16:45 5 mins
Closing remarks and drinks reception