IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Julian Teicke

Keynote address: Reinventing insurance at scale

wefox Group

08:00 - 09:00 60 mins
Registration, networking and refreshments
09:00 - 09:05 5 mins
Welcome to Insurtech Rising Europe 2019
09:05 - 09:25 20 mins
Keynote address: Reinventing insurance at scale
  • Julian Teicke - Founder & CEO, wefox Group
09:25 - 10:00 35 mins
Panel discussion: How to use AI throughout the insurance value chain – customer engagement, underwriting and claims management
  • Craig Civil - Head of Data Innovation, R&D & Analytics, Lloyd's
10:00 - 10:35 35 mins
Panel discussion: Blockchain: next steps towards collaboration, implementation & scalability
  • Oliver Volk - Allianz Re Blockchain Expert, Allianz
10:35 - 11:10 35 mins
Panel discussion: IoT: Shaping the right strategy, managing the biggest risks
  • Moderator Samantha Chow - Senior Life and Annuity Analyst, Aite Group
  • Hélène Stanway - Digital Leader, AXA XL
11:10 - 11:40 30 mins
Morning refreshments and networking
11:40 - 12:50 70 mins
LIVE DEMO STAGE
Live demos
  • Daniel Guasco - Founder & CEO, Click2Sure
  • Michael Lovegrove - CEO, JRNY
  • Andy Thomas - CEO, KYND
  • Janthana Kaenprakhamroy - Founder & CEO, Tapoly
11:40 - 12:00 20 mins
Info
THOUGHT LEADERSHIP STAGE
Using artificial intelligence to transform commercial underwriting
  • Richard Hartley - CEO and Co-founder, Cytora
12:00 - 12:20 20 mins
THOUGHT LEADERSHIP STAGE
Presentation: How AI powered voice bots will improve customer service
  • Emanuel Issagholian - Chief Digital Officer, Gothaer
12:20 - 12:40 20 mins
THOUGHT LEADERSHIP STAGE
Designing a better life for the Mobile Generation
  • Emmanuel Djengue - Innovation Director, Europe, RGAX
12:50 - 13:50 60 mins
Lunch and networking
13:50 - 15:00 70 mins
LIVE DEMO STAGE
Live demos
13:50 - 14:10 20 mins
THOUGHT LEADERSHIP STAGE
How data analytics affect internal and external processes of insurance businesses
14:10 - 14:45 35 mins
THOUGHT LEADERSHIP STAGE
VCs/PE vs corporate investors – what are investors looking for when investing?
  • Carl Bauer - Founding Partner, Eos Venture Partners
  • Matthew Jones - Principal, Anthemis
  • Andreas Nemeth - CEO, UNIQA Ventures
14:45 - 15:05 20 mins
THOUGHT LEADERSHIP STAGE
Fireside chat: how insurers can integrate startups in an efficient way
15:05 - 15:35 30 mins
Afternoon break and networking
16:10 - 16:45 35 mins
Panel discussion: The future of distribution: is insurtech a saver or a threat?
  • Edy Tuhirman - CEO, Generali Indonesia
  • Tim Hardcastle - CEO, Instanda
  • Evangelos Avramakis - Head of Digital Ecosystem R&D, Swiss Re
  • Roland Woerle - COO Austria & CEE, Aon
16:45 - 17:20 35 mins
Panel discussion: The impact of the political and regulatory changes in your business and how to turn regulatory compliance into a competitive advantage
17:20 - 17:25 5 mins
Closing remarks
08:00 - 09:00

Registration, networking and refreshments

More
09:00 - 09:05
Welcome to Insurtech Rising Europe 2019

Welcome to Insurtech Rising Europe 2019

More
09:05 - 09:25

Keynote address: Reinventing insurance at scale

  • Julian Teicke - Founder & CEO, wefox Group
More
09:25 - 10:00

Panel discussion: How to use AI throughout the insurance value chain – customer engagement, underwriting and claims management

  • Craig Civil - Head of Data Innovation, R&D & Analytics, Lloyd's
More
10:00 - 10:35

Panel discussion: Blockchain: next steps towards collaboration, implementation & scalability

  • Oliver Volk - Allianz Re Blockchain Expert, Allianz
More
10:35 - 11:10

Panel discussion: IoT: Shaping the right strategy, managing the biggest risks

  • Moderator Samantha Chow - Senior Life and Annuity Analyst, Aite Group
  • Hélène Stanway - Digital Leader, AXA XL
More
11:10 - 11:40

Morning refreshments and networking

More
Showing of Streams
12:50 - 13:50

Lunch and networking

More
Showing of Streams
15:05 - 15:35

Afternoon break and networking

More
16:10 - 16:45

Panel discussion: The future of distribution: is insurtech a saver or a threat?

  • Edy Tuhirman - CEO, Generali Indonesia
  • Tim Hardcastle - CEO, Instanda
  • Evangelos Avramakis - Head of Digital Ecosystem R&D, Swiss Re
  • Roland Woerle - COO Austria & CEE, Aon
More
16:45 - 17:20

Panel discussion: The impact of the political and regulatory changes in your business and how to turn regulatory compliance into a competitive advantage

More
17:20 - 17:25
Closing remarks

Closing remarks

More