IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Feb 28
Show Filter
08:30 - 09:00 30 mins
Registration and Coffee
09:00 - 09:15 15 mins
Chair's opening remarks
09:15 - 09:45 30 mins
Plenary
Keynote address - Unleashing potential: Performance optimisation for your team
  • Speaker Doug Gordon - CEO, DDG Performance Optimisation
more
09:45 - 10:30 45 mins
Plenary
Navigating the unknowable: How to prepare for the uncertainty of Brexit?
  • Moderator William Gilson - Independent Director, Independent
  • Panellist Sascha Bremer - Business Development Advisor, Luxembourg for Finance
  • Panellist Vitali Schetle - Director, Head Product Legal Engineering, Conducting Officer, Vontobel Asset Management
more

Does Luxembourg’s dominance as a fund administration hub pose an advantage or a risk and does the TA stand to benefit from some of this disruption?

10:30 - 11:15 45 mins
Plenary
Industry consolidation: Are we in danger of a monopolised market?
  • Moderator Keith Hale - CEO, Temenos Multifonds
  • Panellist Thomas Albert - CEO , Hauck & Aufhäuser Asset Management
  • Panellist Sheenagh Gordon-Hart - Partner, The Directors' office
more

With increasing levels of manpower and cost associated with regulatory compliance, it may become difficult for the smaller TAs to keep up. Will this result in a concentration of the TA industry?

11:15 - 11:45 30 mins
Coffee break
11:45 - 12:30 45 mins
Plenary
Technology and regulation: A meeting of minds?
  • Moderator Christiane Muyldermans - Counsel Regulatory Affairs, Corporate Public Affairs, KBC AM
  • Panellist Clara Durodié - Founder and Managing Partner, Cognitive Finance Group
  • Panellist Rafal Kwasny - Vice President, International Transfer Agent EMEA, Franklin Templeton Investments
  • P Laurent Denayer - CEO, ume Solutions
more

Fintech is undeniably changing the way TAs operate, for better or worse. How can we regulate these rapidly developing and transformative technologies to without stifling innovation?

12:30 - 13:00 30 mins
Plenary
Data: The oil of the future
  • Speaker Michael Winkler - Business Development Manager - Fondcenter, UBS Asset Management
more

Data is fast becoming the most precious resource of the digital era. As our power to process and analyse it increases, so does its economic value. Are you sitting on a goldmine?

13:00 - 14:15 75 mins
Lunch
14:15 - 14:45 30 mins
The Robo Revolution: A Reality Check
Augmentation not replacement: Recalibrating the conversation and embracing innovation
  • Moderator Hugo Larguinho Brás - Director, PwC
  • Panellist Sinisa Vacic - Vice-President & Senior Manager, Investor Services team , Capital Group
  • Panellist Alex Young - CEO, HS
  • Panellist Bert Boerman - CEO, Governance.io
more

The fast-paced developments in fintech are increasingly seen as a threat to the TA role, but could a change in perspective help us to alter this paradigm and realise the positive potential for the industry?

14:45 - 15:30 45 mins
The Robo Revolution: A Reality Check
Intelligent automation: Practical implementation of AI
  • Moderator Stanley Chao - Co-Founder and Head of Data Science, Red Pulse
  • Panellist Christian Gillot - CEO, Tetrao
  • Panellist Hugo Larguinho Brás - Director, PwC
  • Panellist Helmut Mach - CTO & Founder, ArpaFX GmbH
more

Decipher the jargon to explore what solutions this technology is actually providing, and how businesses are deciding where to implement it.

15:30 - 16:00 30 mins
Afternoon coffee break
16:00 - 16:55 55 mins
The Post-Brexit Distribution Landscape: Chatham House Rule
  • Host Heather Hopkins - MD, NextWealth
more
16:55 - 17:00 5 mins
Closing Remarks
17:00 - 19:00 120 mins
Closing of the conference and networking drinks
08:30 - 09:00

Registration and Coffee

09:00 - 09:15

Chair's opening remarks

Showing of Streams
11:15 - 11:45

Coffee break

Showing of Streams
13:00 - 14:15

Lunch

Showing of Streams
15:30 - 16:00

Afternoon coffee break

16:00 - 16:55

The Post-Brexit Distribution Landscape: Chatham House Rule

  • Host Heather Hopkins - MD, NextWealth
more
16:55 - 17:00
Closing Remarks

Closing Remarks

17:00 - 19:00

Closing of the conference and networking drinks