Meet the Experts is part of the Informa Connect Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
09:00 - 09:15 15 mins
Conference Chairman's Welcome and Lead-in
  • Dave Walters - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
09:15 - 10:30 75 mins
Developments in Standard Setting with IFRIC
  • Nick Anderson - Board Member, IASB
  • Patrina Buchanan - Associate Director, IASB
  • Facilitator: Tony De Bell - Partner, PwC
10:30 - 10:55 25 mins
Morning Coffee Break
10:55 - 12:25 90 mins
Info
An Overview of Regulatory Updates
  • Joyce Grant - Technical Accounting Director, Conduct Division, Financial Reporting Council
  • Verena Ross - Executive Director, ESMA
  • Jenny Harper - Partner, Capital Markets, Accounting Advisory and Structuring Services, PwC
  • US
  • UK
  • Europe
12:25 - 13:45 80 mins
Lunch
13:45 - 15:15 90 mins
Info
Financial Institutions
Financial Institutions (including coffee break)
  • Andrea Pryde - Associate Technical Director, IASB
  • Gail Tucker - Partner, Global IFRS 17 Technical Lead on Insurance, PwC
  • Sandra Thompson - Partner, Global Accounting Consulting Services Group, PwC
  • Mark Randall - IFRS specialist and UK Banking lead, Accounting Consulting Services, PwC
  • Insurance
  • other topical issues


13:45 - 15:15 90 mins
Info
Non-Financial Institutions
Non-Financial Institutions (including coffee break)
  • Chair Dave Walters - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
  • Andrea Allocco - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
  • Andrew Wiggins - Partner, Tax, PwC
  • Patrina Buchanan - Associate Director, IASB
  • Lessons learned from adopting new standards
  • Crypto-assets
  • Taxes - impact of legislation changes
  • Other topical issues
15:15 - 15:45 30 mins
Afternoon Coffee Break
15:45 - 17:15 90 mins
Economic Environment Update
  • Macroeconomics Andy Kemp - Chairman, FTSE 350 Non-Executive Director Programme, PwC
  • Trade negotiations Phil Brown - Senior Trade Advisor, PwC
  • Politics, Brexit Anna Wallace - Head of Reputation, PwC
17:15 - 18:00 45 mins
Finance Function Effectiveness
  • Brian Furness - Partner, Global Finance Consulting Leader, PwC
18:00 - 18:15 15 mins
Chairman's Summary and Closing Remarks
  • Dave Walters - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
18:15 - 19:15 60 mins
Info
Drinks and Canapés Reception

Please join us for drinks and canapés at the open bar on conclusion of the conference. This will give you the opportunity to personally Meet the Experts and network with other delegates.