IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
09:00 - 09:30 30 mins
Conference Chairman's Welcome and Lead-in
  • Dave Walters - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
09:30 - 10:15 45 mins
Developments in Standard Setting
  • Hans Hoogervorst - Chair, IASB
10:15 - 10:45 30 mins
Morning Coffee Break
10:45 - 12:15 90 mins
Info
An Overview of Regulatory Updates
  • Wayne Carnall - Partner, National Professional Services Group, PwC US
  • ​Andrew Watchman - CEO and TEG Chairman, EFRAG
  • Joyce Grant - Technical Accounting Director, Conduct Division, Financial Reporting Council
  • US
  • UK
  • Europe
12:15 - 13:45 90 mins
Lunch
13:45 - 15:15 90 mins
Info
Financial Institutions
Financial Institutions (Including Coffee Break)
  • Andrea Pryde - Associate Technical Director, IASB
  • Gail Tucker - Partner, IFRS Global Insurance Technical Lead, PwC
  • Sandra Thompson - Partner, Global Accounting Consulting Services Group, PwC
  • Mark Randall - IFRS specialist and UK Banking lead, Accounting Consulting Services, PwC
  • Insurance
  • other topical issues


13:45 - 15:15 90 mins
Info
Non-Financial Institutions
Non-Financial Institutions (Including Coffee Break)
  • Chair Dave Walters - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
  • Andrea Allocco - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
  • Andrew Wiggins - Partner, Tax, PwC
  • Katie Woods - Director, PwC
  • Henry Rees - Director, Implementation and Adoption Activities, IASB
  • Patrina Buchanan - Associate Director, IASB
  • Lessons learned from adopting new standards
  • Crypto-assets
  • Taxes - impact of legislation changes
  • Other topical issues
15:15 - 15:45 30 mins
Afternoon Coffee Break
15:45 - 16:30 45 mins
Economics I - Macroeconomics
  • Dr Andrew Sentance CBE - Senior Economic Advisor, PwC
16:30 - 17:15 45 mins
Info
Economics II - Technical disruptions
  • Anna Wallace - Director of Political Relations, PwC
  • Hugo Warner - Senior Consultant, Disruption Practice, PwC
  • Arthur Hughes-Hallett - Lead, FS Disruption Practice, PwC
  • Politics
  • Brexit
17:15 - 17:45 30 mins
Research on Accounting Theories
  • Chris Nobes - Professor, University of London, University of Sydney
17:45 - 18:00 15 mins
Chairman's Summary and Closing Remarks
  • Dave Walters - Partner, Accounting Consulting Services Group, PwC
18:00 - 19:00 60 mins
Info
Drinks and Canapés Reception

Please join us for drinks and canapés at the open bar on conclusion of the conference. This will give you the opportunity to personally Meet the Experts and network with other delegates.