IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

08:30 09:00 (30 mins)

Main agenda

Registration & Networking

09:00 09:10 (10 mins)

Main agenda

Chairperson's Opening Remarks

  • Rob Knight - Director - Head of Operational Compliance , BARINGS

09:10 09:45 (35 mins)

Main agenda

FCA Perspective: Feedback on Expectations for MiFID II Adoption and Key Messages for Firms

  • Stephen Hanks - Manager of MiFID Co-Ordination, FCA - FINANCIAL CONDUCT AUTHORITY

09:50 10:25 (35 mins)

Main agenda

Addressing Brexit’s Potential Impact on MiFID II and 3rd Country Equivalence

10:25 11:00 (35 mins)

Main agenda

Explaining the Remaining MTFs vs OTFs vs SIs Issues and Key Practical Business Implications for Equities and Non-Equities

  • Arjun Singh-Muchelle - Global Head of Regulatory Affairs, TP ICAP

11:00 11:20 (20 mins)

Main agenda

Refreshment & Networking Break

11:20 11:55 (35 mins)

Main agenda

Addressing Implementation of the New Algorithms, Market Making and DEA - Contracts, Controls, Short Codes and More

  • Gunnar Stangl - Head of Regulatory Co-Ordination, COMMERZBANK

11:55 12:30 (35 mins)

Main agenda

Panel Session: How Will Venues Operate, What Will Systematic Internalisers, and the Relationship Between the Two, Look Like?

  • Adam Conn - Head of Dealing, BAILLIE GIFFORD
  • Stephen McGoldrick - Director Market Structure, DEUTSCHE BANK
  • Halima Butt - Head of Client Strategy for Markets & Global Sales, EURONEXT
  • Ben Pott - Group Head of Government Affairs, NEX GROUP
  • Ben Stephens - Head of Business Development, INSTINET EUROPE
  • Johan Wijkstrom - Senior Business Developer - Fixed Income & Credit, SWEDBANK

12:30 13:05 (35 mins)

Main agenda

Addressing the Finalised Research Unbundling Rules and Practical Implications

  • Leonard Ng - Partner, SIDLEY AUSTIN

13:05 13:55 (50 mins)

Main agenda

Networking & Lunch Break

14:00 14:35 (35 mins)

Main agenda

Panel Session: How Are the New Research Unbundling Requirements Being Implemented and How Will they Work in Practice?

  • Christopher Bean - MiFID II Programme Manager, BARINGS ASSET MANAGEMENT
  • Juan-Pablo Urrutia - European General Counsel, ITG
  • Leonard Ng - Partner, SIDLEY AUSTIN
  • Elisa Menardo - Director, Public Affairs & Policy, CREDIT SUISSE

14:35 15:10 (35 mins)

Main agenda

Addressing the New Commodity Standards including Position Limits and Reporting

  • Katy Hyams - Senior Regulatory Counsel, LONDON METAL EXCHANGE

15:10 15:45 (35 mins)

Main agenda

Examining Equity Pre- and Post-Trade Transparency Requirements

  • Julian Allen-Ellis - Director, MiFID, ASSOCIATION FOR FINANCIAL MARKETING IN EUROPE - AFME

15:45 16:05 (20 mins)

Main agenda

Refreshment & Networking Break

16:05 16:40 (35 mins)

Main agenda

Addressing the Impact of Non-Equity Pre- and Post-Trade Transparency Requirements Including Liquid Market Definitions and Emergence of the APA

  • Alexander McDonald - Chief Executive Officer, WMBA - WHOLESALE MARKET BROKERS' ASSOCIATION

16:40 17:15 (35 mins)

Main agenda

Assessing the Practical Impact of the New Derivatives Trading Obligations including Cross Border and Calibration Issues

  • James Roberts - Director, European Public Policy, ISDA - International Swaps and Derivatives Association

17:15 17:15 (0 mins)

Main agenda

Chairperson's Closing Remarks