IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

8:30 am 9 am (30 mins)

Main agenda

Registration and Coffee

9 am 9:10 am (10 mins)

Main agenda

Chairman’s Opening Remarks

  • Chair Mark Law - Director, Co-Head Investor Services, Asia Pacific , Deutsche Bank

9:10 am 9:50 am (40 mins)

Main agenda

Keynote Address

  • Ian Banks - Head of HSBC Securities Services, Asia-Pacific , HSBC

9:50 am 10:30 am (40 mins)

Main agenda

The Future Of The Securities Services Industry & How To Grow Your Custody Business

  • Dominic Hobson - Journalist
  • Ying Ying Tan - Managing Director, Head of Global Securities Services (GSS) Asia Pacific, Global Head of GSS Product Management, Global Transaction Banking, , DEUTSCHE BANK

10:30 am 11 am (30 mins)

Main agenda

Morning Coffee

11 am 11:30 am (30 mins)

Main agenda

Cybercrime Initiatives – Best Practice Information Protection Management

  • Clara Ho - Head of Information Security Risk, Asia Pacific, HSBC

11:30 am 12:30 pm (60 mins)

Main agenda

Fintech And Blockchain In Focus

A solution in search of a problem? What are the hurdles and what is the industry consensus now?

  • Moderator Paul Beal - Executive Manager, Institutional Business APAC, GBST
  • John van Verre - Global Head of Custody, HSBC Securities Services
  • Benedicte Nolens - Head of Risk and Strategy, SFC
  • Thomas Olsen - Partner, Bain & Company

12:30 pm 1 pm (30 mins)

Main agenda

Effective Methods And Techniques For Market Advocacy – What Works And What Doesn’t?

  • Nick Pollard - MD - Asia Pacific, CFA INSTITUTE

1 pm 2:15 pm (75 mins)

Main agenda

Lunch

Lunch and Country Roundtables:

  • China – Joanna Zhang, Head of Sales and Business Development - China Outbound/Onshore, Head of Beijing Office, HSBC Securities Services, Asia-Pacific

  • India- DEUTSCHE BANK- Anand Rengarajan, Managing Director, Co-Head Investor Services, Asia Pacific, DEUTSCHE BANK

  • Indonesia- TBC

  • Korea- TBC

2:15 pm 3 pm (45 mins)

Main agenda

Outsourcing & Efficiency Re-Engineering – How Are The Models Progressing?

  • Moderator Brian Godins - Global Head Broker Outsourcing Securities Services (BOSS) Operations , HSBC Securities Services
  • Ian Stephenson - Global Head of Fund Services, HSBC Securities Services
  • Bryan Fletcher - Managing Director, Credit Suisse
  • Donal O'Brian - Regional Executive - Asia, GBST

3 pm 3:45 pm (45 mins)

Main agenda

Regulation Under The Spotlight

Which regulations are squeezing custodian margins and how is this impacting the competitive landscape? What do the NMs need and how are providers responding to that?

  • Moderator Goran Fors - Deputy Head of Investor Services, SEB
  • Mike Guy - Co-Head, Global Market & Infrastructure Management, JP MORGAN
  • Caroline Godwin - Director, RBC Investor and Treasury Services
  • Kathleen Holemans - Head of Network Management Asia & Middle East, Deputy Chief Executive, HK Branch, EUROCLEAR

3:45 pm 4:15 pm (30 mins)

Main agenda

Afternoon Tea

4:15 pm 5 pm (45 mins)

Main agenda

Contingency Planning

How does The NM gear up for market shock? Will the custodian network further shrink and do niche providers still exist in Asia?

  • Moderator Roger L F Harrold - Managing Director, ALFASEC ADVISORS PTE LTD
  • Mike Guy - Co-Head, Global Market & Infrastructure Management, JP MORGAN
  • Frank Elbe - Department Head for Cash Securities and FX , DWP Bank

5 pm 5:40 pm (40 mins)

Main agenda

Keynote and Motivational Speaker

  • Lijia Zhang - Acclaimed author, "Socialism is Great!"

5:40 pm 6 pm (20 mins)

Main agenda

Chairman’s Closing Remarks

6 pm 7 pm (60 mins)

Main agenda

NeMa Asia Evening Reception Hosted by Deutsche Bank & HSBC