IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Nov 20
Show Filter
08:00 - 08:30 30 mins
Registration & Welcome Coffee
08:30 - 08:45 15 mins
Welcome, Agenda, Format, Warm-Up
  • Simon Torrance - Independent Advisor and Author, New Growth Playbook (Event Moderator)
08:45 - 09:00 15 mins
Host Country Welcome: Why we need to re-think industrial strategies
  • Peter Altmaier - Minister of Economic Affairs, Germany
09:00 - 10:15 75 mins
Info
Why and how to re-think business and society in a digital age? Macro opportunities and threats for Europe
  • Presenter Erik Brynjolfsson - Co-Founder & Director, MIT Initiative on the Digital Economy
  • Omar Abbosh - Group Chief Executive – Communications, Media and Technology, Accenture
  • Andrus Ansip - Vice-President, European Commission

Why and how to re-think business and society in a digital age? Macro opportunities and threats for Europe and the world

10:15 - 11:30 75 mins
Platform business models: What are they, how do they work, and why are they so important?
  • Moderator Adrien Nussenbaum - CEO, Mirakl Inc
  • Speaker Geoff Parker - Author – Platform Revolution & Professor, Dartmouth & MIT
  • Panellist Terry von Bibra - General Manager Europe, Alibaba Group
  • Panellist Marc Berg - CEO, Intelligent Apps
  • Markus Pertlwieser - Chief Digital Officer, Deutsche Bank
11:30 - 12:00 30 mins
Morning Coffee and Networking Break
12:00 - 13:15 75 mins
Global Platform Pioneers: How to transform an incumbent business model
  • Presenter Martin Scheepbouwer - CEO, OLX Group, Member of the Executive Team, Naspers
  • Presenter Rolv Erik Ryssdal - CEO, Schibsted ASA
  • Presenter Jonathan Larsen - Chief Innovation Officer, Ping An
  • Panellist Gisbert Rühl - CEO, Klöckner & Co SE
13:15 - 14:30 75 mins
Networking Lunch
14:30 - 15:45 75 mins
Industrie 4.0: How to turbo-charge Europe's industrial sectors with platform thinking
  • Speaker Bernd Leukert - Member of the Executive Board, SAP
  • Frank Riemensperger - Chairman, Accenture Germany
  • Panellist Tom Tischner - CEO, Trumpf AXOOM
  • Panellist Patric Hellermann - Chief Venture Officer, HeidelbergCement Group
  • Panellist Philipp Ortwein - Managing Director, Instafreight
  • Panellist Svenja Falk - Managing Director, Accenture Research
15:45 - 16:15 30 mins
Afternoon Coffee & Networking Break
16:15 - 17:00 45 mins
Europe's Tech Ecosystem: How to stimulate and leverage innovative start-ups?
  • Presenter Manish Madhvani - Managing Partner, GP Bullhound
  • Panellist Vincent Champain - Technology Expert & President, Long Term Observatory think tank
  • Panellist Max von Bismarck - Chief Business Officer & Managing Director, Deposit Solutions
  • Panellist Felix Staeritz - CEO & Co-Founder, Factor10
17:00 - 18:15 75 mins
Info
Impact on society and key enablers: trade, jobs, regulation
  • Presenter Sangeet Paul Choudary - Expert and Author, Platform Labs
  • Mark Spelman - Head of Thought Leadership, World Economic Forum
  • Juha Leppänen - Chief Executive, Demos Helsinki
  • Hala Zeine - President Digital Supply Chain, SAP



18:15 - 19:45 90 mins
Drinks Reception