IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
08:30 - 08:45 15 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Registration & Welcome Coffee
08:45 - 09:00 15 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Chairman's opening remarks
  • Ian Oliphant-Thompson - CEO, Generation Safe
more
09:00 - 09:30 30 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Basel update: Examining the progress of the global adoption of the Basel framework
  • Toru Morinishi - Senior Vice President, Strategic Planning Department, Mizuho Financial Group
more

What is the current status of the revision talks on the Basel framework? An overview of the pressing issues on the global institutions’ radar

09:30 - 10:00 30 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Guest HKMA perspective
  • Eamonn White - Head, Resolution Division, Hong Kong Monetary Authority
more

Bank resolution – a new line of defence for banking stability

10:00 - 10:30 30 mins
The Asian Risk Regulation Summit
ISDA update: Are you ready for the biggest change in the derivatives market in decades?
  • Rahul Advani - Assistant Director, Public Policy, Asia Pacific, ISDA
more

Understanding IM requirements and the ISDA SIMM®

10:30 - 11:00 30 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Networking coffee break
11:00 - 11:45 45 mins
The Asian Risk Regulation Summit
IFRS 9 – Comply and compete
  • Ankit Khandelwal - Business Head - Analytics, Asia Pacific, FICO
  • Phil Norman - Analytics Senior Director Delivery, Asia Pacific, FICO
more

Improving provisions through credit decisioning

11:45 - 12:30 45 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Meeting the FRTB regulatory expectations
  • Kenji Fujii - Executive Officer, Member Of The Board of Directors, Head Of Global Risk Management, MIZUHO SECURITIES CO
  • James Hua - MD - Regional Head Of Market Risk Management, CITIBANK
  • Albert Chung - Head, Market Risk Analytics, Asia, Standard Chartered
  • Moderator Yves Tomballe - Chief Manager, Head of Market Risk Group Asia & Oceania, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ
more

Implementing a new framework and overcoming the resulting challenges of increased capital charges and infrastructure requirements

12:30 - 13:45 75 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Lunch
13:45 - 14:15 30 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Key risks for the Regtech industry from a changing world
  • ‎Alicia Garcia-Herrero - Chief Economist Asia Pacific, NATIXIS
more

To what extent is RegTech the answer for managing risks, effective compliance and cost reduction?

14:15 - 14:45 30 mins
The Asian Risk Regulation Summit
SA-CCR implications for risk management
  • Frankie Phua - Managing Director, Head of Group Risk Management, UOB
more

How can you effectively manage the implementation challenges?

14:45 - 15:15 30 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Afternoon coffee
15:15 - 16:00 45 mins
The Asian Risk Regulation Summit
How are LCR and NSFR impacting your bank’s profitability?
  • Brian Lo Wing Tai - Managing Director, Head of Market and Liquidity Risk Management, DBS Bank
  • Karin Boonlertvanich - First Senior Vice President, Finance and Control Division, Kasikornbank
  • Yeshwanth Rajendran - Executive Manager (IFS) Risk Management, Commonwealth Bank of Australia
  • Moderator Pramod Panda - Former Principal Chief General Manager, Reserve Bank of India
more

Reconciling market changes, regulations and liquidity management

16:00 - 16:05 5 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Chairman’s closing remarks
  • Ian Oliphant-Thompson - CEO, Generation Safe
more
16:05 - 16:50 45 mins
The Asian Risk Regulation Summit
Interactive regulatory roundtable discussions
  • IFRS 9 leader Ankit Khandelwal - Business Head - Analytics, Asia Pacific, FICO
  • IFRS 9 leader Phil Norman - Analytics Senior Director Delivery, Asia Pacific, FICO
  • SA-CCR leader Frankie Phua - Managing Director, Head of Group Risk Management, UOB
more

Operating under the Chatham House rule this is an interactive opportunity to speak openly and frankly with your peers and regulators in a relaxed, informal environment. Share feedback and increase your understanding of current legislations and guidelines. Themes include:

  • IFRS 9 
  • SA-CCR 
09:00 - 09:20 20 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Registration & welcome coffee
09:20 - 09:30 10 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Chairman’s opening address
  • Karen Tan - Chief Risk Officer Reinsurance Asia, Swiss Re
more
09:30 - 10:00 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
In conversation… The RiskMinds Insurance roundup
  • Karen Tan - Chief Risk Officer Reinsurance Asia, Swiss Re
more

What has happened of note in 2017 so far and what do we see on the horizon for 2018?

10:00 - 10:30 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Is your company the next Kodak?
  • Eckart Roth - Chief Risk Officer, Peak Re
more

Looking at the impact of disruptors on the insurance market and how traditional insurers can adapt to keep up with the times

10:30 - 11:00 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Morning coffee break
11:00 - 11:30 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Using technology to value-add risk culture
  • Adrian Goh - CRO Singapore, Manulife
more

How can we use social network analysis to identify risk culture vulnerabilities?

11:30 - 12:15 45 mins
The Asian Risk Insurance Forum
CRO panel: Is your business model future-proof?
  • Hendra Tan - Vice President, CRO Office , Ping An Insurance (Group) Company of China, Ltd
  • Violaine Liebhart - Chief Risk Officer Asia, Munich Re
  • Joerg H. Biebel - Chief Risk Officer Asia/Pacific, Allianz
more

Adapt your business model to survive low interest rates, changes in the global political economy and local requirements

12:15 - 13:30 75 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Lunch
13:30 - 14:00 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Risk management challenges when capital is too ample – the case of China
  • Violaine Liebhart - Chief Risk Officer Asia, Munich Re
more
14:30 - 15:00 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
The ORSA process under Solvency II
  • Simone Auer - Head of Internal Model, Hannover Re
more

The growing importance of the requirements for internal risk management system in Pillar II. What can we learn from the Euro Solvency II exercise about ORSA?

15:00 - 15:30 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Afternoon tea
15:30 - 16:00 30 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Cyber risk and operational risk culture
  • Claudia Marcusson - Head of Risk Management, NN Investment Partners Singapore
more

What is the role of risk management in enabling the business and making it aware of potential threats?

16:00 - 16:45 45 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Roundup discussion: Applying risk management tools to fostering the right risk behaviours
  • Karen Tan - Chief Risk Officer Reinsurance Asia, Swiss Re
more

CROs share the most effective way they use the tools at their disposal to encourage organisations towards an ideal risk culture

16:45 - 16:50 5 mins
The Asian Risk Insurance Forum
Chairman’s closing remarks
  • Karen Tan - Chief Risk Officer Reinsurance Asia, Swiss Re
more