RiskMinds Insurance is part of the Informa Connect Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

David Spiegelhalter

To inform or manipulate?

University of Cambridge

08:40 - 08:50

Registration & coffee

More
08:50 - 09:00

Chairman’s opening address

More
09:00 - 09:45

Cyber security briefing: What are the tricks of the cyber trade your business is missing?

Cybercriminal behavioural analysis and survival tips and tricks

  • Freaky Clown, Ethical hacker & social engineer
More
09:45 - 10:15

Cyber Risk: An insurable and manageable risk?

  • Speaker Bernhard Kaufmann - Group Chief Risk Officer, Munich RE
More
10:15 - 11:00

Cyber security leadership: Can risk managers pave the way to a safer cyber future?

What measures can risk managers put in place to ensure the business can withstand and recover from a cyber-attack?

  • Panellist Keyan Shahdi - SVP & CRO, SCOR Global P&C Americas
  • Panellist Alessa Quane - Executive Vice President and Chief Risk Officer, AIG
  • Panellist Andreas Märkert - Group Chief Risk Officer, Hannover RE
  • Moderator Rob Wainwright - Partner, Risk Advisory Services, Deloitte
  • Panellist Charlotte Branfield - Global Head of Information Security Internal Standards & Cyber Advocacy, Citi
More
11:00 - 11:30

Morning networking coffee break

More
11:30 - 12:15

Sustainable investment strategy

What are the business and financial advantages to embracing sustainability?

  • Moderator Michael Bartholomeusz - Deputy Chair, ORIC International
  • Panellist Lauri Saraste - Director; ALM & Solvency, Localtapiola Life Insurance
  • Panellist Hila Conforti - CRO, Clal Insurance
  • Panellist Ghislain Perissé - Head of Insurance Strategy EMEA, Schroders
More
12:15 - 13:00

To inform or manipulate?

Attempts to communicating risks and benefits in a balanced way

  • Speaker David Spiegelhalter - Winton Professor of the Public Understanding of Risk, University of Cambridge
More
13:00 - 14:15

Lunch

More
Showing of Streams
16:45 - 16:50
End of the conference

End of the conference

More
08:40 - 08:50 10 mins
Registration & coffee
08:50 - 09:00 10 mins
Chairman’s opening address
09:00 - 09:45 45 mins
Info
Cyber security briefing: What are the tricks of the cyber trade your business is missing?
  • Freaky Clown, Ethical hacker & social engineer

Cybercriminal behavioural analysis and survival tips and tricks

09:45 - 10:15 30 mins
Cyber Risk: An insurable and manageable risk?
  • Speaker Bernhard Kaufmann - Group Chief Risk Officer, Munich RE
10:15 - 11:00 45 mins
Info
Cyber security leadership: Can risk managers pave the way to a safer cyber future?
  • Panellist Keyan Shahdi - SVP & CRO, SCOR Global P&C Americas
  • Panellist Alessa Quane - Executive Vice President and Chief Risk Officer, AIG
  • Panellist Andreas Märkert - Group Chief Risk Officer, Hannover RE
  • Moderator Rob Wainwright - Partner, Risk Advisory Services, Deloitte
  • Panellist Charlotte Branfield - Global Head of Information Security Internal Standards & Cyber Advocacy, Citi

What measures can risk managers put in place to ensure the business can withstand and recover from a cyber-attack?

11:00 - 11:30 30 mins
Morning networking coffee break
11:30 - 12:15 45 mins
Info
Sustainable investment strategy
  • Moderator Michael Bartholomeusz - Deputy Chair, ORIC International
  • Panellist Lauri Saraste - Director; ALM & Solvency, Localtapiola Life Insurance
  • Panellist Hila Conforti - CRO, Clal Insurance
  • Panellist Ghislain Perissé - Head of Insurance Strategy EMEA, Schroders

What are the business and financial advantages to embracing sustainability?

12:15 - 13:00 45 mins
Info
To inform or manipulate?
  • Speaker David Spiegelhalter - Winton Professor of the Public Understanding of Risk, University of Cambridge

Attempts to communicating risks and benefits in a balanced way

13:00 - 14:15 75 mins
Lunch
14:15 - 14:45 30 mins
Info
Stream A: Risk and uncertainty management
The fountain of youth versus an aging future
  • Speaker Joseph Lu - Longevity Science Director, Chair of IFoA Mortality Research Steering Committee, Legal & General

What can global aging trends and scientific developments tell us about the future of insurance?

14:15 - 14:45 30 mins
Info
Stream B: Future Risk business models
Incentivising desired risk behaviours
  • Speaker Alicja Nocon - Risk Management Actuary, Munich Re UK & Ireland

How to influence risk culture through incentives and keep them relevant in a constantly changing world

14:45 - 15:15 30 mins
Info
Stream A: Risk and uncertainty management
The benefits and challenges of have a combined Economic Capital model
  • Adriana Reis - Modelling and Corporate Risk Manager, Sul America

The advantages and disadvantages of modelling economic capital for all risk classes in the same model

14:45 - 15:15 30 mins
Info
Stream B: Future Risk business models
Combined assurance: Value adding or a theoretical ideal?
  • Speaker Wikus Luus - CRO, Hollard Group

A real case study sharing lessons from a 3-year journey towards designing and implementing a robust and value adding system of integrated skills, checks and balances

15:15 - 15:45 30 mins
Stream A: Risk and uncertainty management
Afternoon Coffee Break
15:45 - 16:15 30 mins
Info
Stream A: Risk and uncertainty management
Setting the expectations for your operational resilience framework
  • Speaker William Coatesworth - Head of Enterprise Risk Management , Pension Insurance Corporation

What do regulators think your business should look like?

16:15 - 16:45 30 mins
Info
Stream A: Risk and uncertainty management
Risk at the Pension Protection Fund
  • Stephen Wilcox - Chief Risk Officer , Pension Protection Fund

Establishing a risk management framework without a regulator

16:45 - 16:50 5 mins
End of the conference