IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
08:30 - 09:05

Registration, Coffee and Pastries

More
09:05 - 09:15

Opening Remarks & Welcome

More
09:15 - 09:45

Opening Keynote: Digital Wealth Landscape

More
09:45 - 10:30

Financial Inclusion

From tap to spend to tap to invest. Learn how micro saving and a new generation of financial apps are improving access and literacy for millennials, the workplace and retirees.

More
10:30 - 11:00

Networking Break

More
11:00 - 11:30

In Conversation: A US Perspective

More
11:30 - 12:00

WealthTech Deals

More
12:00 - 12:45

Scaling Advice

Insights from institutions  launching new digital propositions and scaling advice.  Hear how automation and technology can boost advisor productivity and empower investors

More
12:45 - 14:00

Lunch & Networking

More
14:00 - 14:40

Intelligent Portfolios

Data scientists, portfolio managers and the emergence of the digital CIO.  Exploring the use of algorithms and machine learning  in asset management and fund selection.

More
14:40 - 15:00

Debate: Does emotion hinder or help investing?

More
15:00 - 15:30

Networking Break

More
Showing of Streams
16:30 - 17:00

Closing Keynote Day 1

More
17:00 - 19:00

Drinks Reception

More
08:30 - 09:05 35 mins
Registration, Coffee and Pastries
09:05 - 09:15 10 mins
Opening Remarks & Welcome
09:15 - 09:45 30 mins
Opening Keynote: Digital Wealth Landscape
09:45 - 10:30 45 mins
Info
Financial Inclusion

From tap to spend to tap to invest. Learn how micro saving and a new generation of financial apps are improving access and literacy for millennials, the workplace and retirees.

10:30 - 11:00 30 mins
Networking Break
11:00 - 11:30 30 mins
In Conversation: A US Perspective
11:30 - 12:00 30 mins
WealthTech Deals
12:00 - 12:45 45 mins
Info
Scaling Advice

Insights from institutions  launching new digital propositions and scaling advice.  Hear how automation and technology can boost advisor productivity and empower investors

12:45 - 14:00 75 mins
Lunch & Networking
14:00 - 14:40 40 mins
Info
Intelligent Portfolios

Data scientists, portfolio managers and the emergence of the digital CIO.  Exploring the use of algorithms and machine learning  in asset management and fund selection.

14:40 - 15:00 20 mins
Debate: Does emotion hinder or help investing?
15:00 - 15:30 30 mins
Networking Break
15:30 - 16:30 60 mins
Info
Running Robos
Running Robos

Business agility, innovation and culture. Includes strategic goals and challenges for advice, pricing and B2B partnerships

15:30 - 16:30 60 mins
Info
Powering Platforms
Powering Platforms

The  engines, wheels and tracks  behind  propositions. Experience front to back office technology and systems.

15:30 - 16:30 60 mins
Info
Building Bridges
Building Bridges

Connecting global technology communities and sharing best practice. Hear how government hubs and enterprise labs are forging new partnerships and mentoring programs.

16:30 - 17:00 30 mins
Closing Keynote Day 1
17:00 - 19:00 120 mins
Drinks Reception