IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

08:15 09:00 (45 mins)

Fundraising Summit

Registration and Morning Coffee

09:00 09:10 (10 mins)

Fundraising Summit

Chair’s Opening Remarks

  • Paul Denning - Chief Executive Officer, Denning & Co

09:10 09:25 (15 mins)

Fundraising Summit

Playing by the Rules: How Fund Managers Can Successfully Navigate Their Regulated Landscape

  • Jeremy Pendrey - Assistant Regional Director, US Securities & Exchange Commission

09:25 10:00 (35 mins)

Fundraising Summit

Preparing to Fundraise: What Should Your Key Considerations be Pre-Fundraising?

  • Moderator Gina Bauman - Senior Vice President of Marketing and Investor Relations, IVP
  • Panellists Gail Guerin - Founder, Guerin Group
  • Lisa Lee - Managing Director, Providence Equity Partners
  • Gregory Lamb - Managing Partner, Alcazar Partners LLC

10:00 10:30 (30 mins)

Fundraising Summit

Networking Break

10:30 10:45 (15 mins)

Fundraising Summit

New Fundraising Data

How Much Is Currently Being Raised, Who Is Deploying and What Are the Hottest Asset Classes and Geographies?

  • Kelly DePonte - Managing Director , Probitas Partners

10:45 11:30 (45 mins)

Fundraising Summit

Fundraising for Growth Equity and Venture Capital

What Are the Key Considerations for GPs? What is an LP Selection Criteria? 

  • Moderator Julia Winterson - Director, Investments, Dignity Health
  • Ronan Cunningham - Managing Director, Spectrum Equity
  • Charlotte Shropshire - Investor Relations & Marketing Director , Sofinnova Ventures Inc
  • Brian Pope - Director of Alternative Investments, Barings

11:30 12:15 (45 mins)

Fundraising Summit

Fundraising Dos & Don’ts: Success and Horror Stories

TOO HOT TO TOUCH CLOSED DOOR SESSION

Run strictly under the Chatham House Rule: What is said in this closed-door discussion cannot be attributed to any individual, encouraging participants to speak more openly on the most pertinent topics in private equity & venture capital today. Places are strictly limited. No late admittance!


  • Facilitators Maurice Gordon - Senior Managing Director & Head of Private Equity, Guardian Life Insurance
  • Eric Albertson - Senior Investment Director , SL Capital Partners (US) Limited
  • John McCormick - Partner, Monument Group
  • Margo Doyle - Chief Investment Officer, S-Cubed Capital

12:15 13:15 (60 mins)

Fundraising Summit

Networking Lunch Break

13:15 13:45 (30 mins)

Fundraising Summit

The Changing Role of Investor Relations: Best Practices on Making the Right GP-LP Connections

IR on meeting current and prospective LP information demands, while leveraging media platforms to deliver a consistent message that is compliant with fund marketing regulation.

  • Moderator Sasha Jensen - CEO, Context Jensen Partners
  • Panellists Amy Harsch - Managing Director, American Securities
  • Reid Bernstein - CIO and Managing Partner, Amerin Capital Partners
  • Christopher Godfrey - Senior Partner, CEPRES GmbH

13:45 14:25 (40 mins)

Fundraising Summit

From a Beginner to a Mega fund: Fundraising for First-time Managers

  • How do LPs evaluate first-time managers?
  • Best ways to approach new LPs
  • Top 3 Fundraising mistakes and how to prevent them
  • How to deal with a “No” and what’s next?
  • Marketing the first-time fund
  • Moderator Gregory Lamb - Managing Partner, Alcazar Partners LLC
  • Panellists Kelly DePonte - Managing Director , Probitas Partners
  • Philip Lo - Director, Siris Capital Group
  • Benjamin Levin - Partner, Level Equity
  • Kate Mitchell - Managing Partner , Scale Venture Partners

14:30 15:00 (30 mins)

Fundraising Summit

Fundraising Flight Simulator

This session aims to give GPs, and other participants, a taste of an LP’s perspective by presenting three fictional funds, all in a similar space and all with strengths and weaknesses, and allowing the participants to choose which they would invest in and why.  This, we hope, will help GPs to understand LPs’ decisions better and give them ideas to improve their marketing

  • Simon Thornton - Founder, PEARonline

15:00 15:30 (30 mins)

Fundraising Summit

Networking Break

15:30 15:50 (20 mins)

Fundraising Summit

Raising Capital From Retail Investors

Dealing with Reality of Governance and Regulatory Requirements when Targeting Retail Investors

  • Mr Joel Kress - Chief Operating Officer and Treasurer, Pomona Investment Fund

15:50 16:30 (40 mins)

Fundraising Summit

What Are Investors Looking For?

  • The importance of operational excellence
  • Ensuring effective on-going communication and transparency
  • LP reporting best practices
  • Due diligence and risk management: LP risk considerations
  • Moderator Gail Guerin - Founder, Guerin Group
  • Panellists Maurice Gordon - Senior Managing Director & Head of Private Equity, Guardian Life Insurance
  • David Hartford - Senior Advisor Private Equity, Aeris Capital
  • Brady Hyde - Portfolio Manager, Private Equity Investments, UPS Group Trust

16:30 17:00 (30 mins)

Fundraising Summit

Negotiating Terms and Conditions – Where is the Pendulum Swinging?

  • Moderator Brandon Intrater - Managing Director and Portfolio Manager, Vilvaldi Capital Management
  • Panellists Anna Dayn - Private Equity Investment Advisor, Founder, Dayn Advisors, LLC 
  • Muhammad Main - Director, BlackRock Private Equity Partners
  • Serina Yu - Vice President, Alpinvest Partners

17:00 17:10 (10 mins)

Fundraising Summit

Chair’s Closing Remarks

  • Paul Denning - Chief Executive Officer, Denning & Co

17:00 19:00 (120 mins)

Fundraising Summit

Welcome Networking Drinks

19:00 19:00 (0 mins)

Main agenda

End of Summit

08:15 09:00 (45 mins)

Venture Capital Summit

Registration and Morning Coffee

09:00 09:10 (10 mins)

Venture Capital Summit

Chair’s Opening Remarks

  • Thomas Wisniewski - Partner, RosePaul Investments 

09:10 09:40 (30 mins)

Venture Capital Summit

The Evolution of Venture Capital

  • Performance Summary:  Latest Deals, VC Exits and IPOs
  • Analysing the evolution of Venture Capital and examining key factors influencing the market
  • Assessing the current investor appetite for venture
  • Evaluating the risk of the tech bubble bursting
  • Where is the funding gap today?
  • Venture volatility: how do high valuations and small distribution impact LPs?
  • Moderator Steven Yang - Executive Director, Adveq Management AG
  • Panellists George Arnold - Managing Principal , Knightsbridge Advisers
  • Peter Hebert - Co-Founder & Managing Partner, Lux Capital
  • Russell Deakin - Managing Partner, Director of Investments & Advisory services, Aceana Group
  • Nathan Sanders - General Partner, Technology Crossover Ventures

09:40 10:00 (20 mins)

Venture Capital Summit

Celebrity VC

More and more celebrities are entering the world of Venture Capital by backing start-up business and entrepreneurial initiatives. What is attracting them to invest in venture and tech? What are the outcomes of celebrity backed investments? And what types of businesses do they find most attractive?

  • Cortney Harding - Digital Strategy Consultant and Author of "How We Listen Now: Essays and Conversations About Music and Technology"

10:00 10:30 (30 mins)

Venture Capital Summit

Networking Break

10:30 11:00 (30 mins)

Venture Capital Summit

Opportunities in tech investing

Exploring the latest trends and hottest sectors 

  • Moderator Bill Malloy - Founding General Partner, Sway Ventures
  • Panellists Craig Hanson - General Partner and Co-Founder, Next World Capital
  • Sean O’Sullivan - Founder and Managing Director, SOSV
  • Jason Krikorian - General Partner, DCM Ventures

11:00 11:40 (40 mins)

Venture Capital Summit

The Rise of a Micro VC

  • Examining the main factors contributing to the rise of micro VCs
  • How do micro VCs differentiate themselves from accelerators and angel networks?
  • Identifying and overcoming the challenges micro VCs are facing
  • Acknowledging the best performers
  • What’s the future of micro VC?
  • Panellists Ben Choi - Managing Director, Legacy Venture
  • Clint Korver - Partner, Ulu Ventures
  • Drew Volpe - Partner, Procyon Ventures
  • Barbara Piette - Managing Principal, Knightsbridge Advisers LLC

11:40 12:15 (35 mins)

Venture Capital Summit

Too Hot to Touch Closed Door Session

Run strictly under the Chatham House Rule: What is said in this closed-door discussion cannot be attributed to any individual, encouraging participants to speak more openly on the most pertinent topics in private equity & venture capital today. Places are strictly limited. No late admittance!

Topics to be Covered Include:

  • How do VCs access Family Offices?
  • What do investors look for and how do they go about refreshing their portfolio of managers?
  • Venture capital fundraising: key drivers and strategies
  • The rise of interest in VC funds among Chinese LPs
  • Who can be a “strategic LP” in a VC fund? Corporates, angel investors, or FOs with domain expertise? And what does it mean to be a strategic LP?
  • Facilitators Ken Sawyer - Managing Director, Saints Capital
  • Russell Deakin - Managing Partner, Director of Investments & Advisory services, Aceana Group
  • Thomas Wisniewski - Partner, RosePaul Investments 

12:15 13:30 (75 mins)

Venture Capital Summit

Networking Lunch Break

13:30 14:15 (45 mins)

Venture Capital Summit

Investing in New and Emerging Managers

  • Examining the key factor contributing to success of emerging managers
  • Why should investors consider allocating their capital in emerging funds?
  • Analysing the performance of new and emerging managers
  • Identifying the key risks for both parties
  • Moderator Olaf Neubert - Managing Director, TopCap Partners
  • Panellists Beezer Clarkson - Managing Director, Sapphire Ventures
  • Chris Douvos - Managing Director, Venture Investment Associates
  • Michele Cucullu - Director – Private Equity, University of California
  • Kaushal Amin - Director, Private Capital and Impact Investing, Ascent Private Capital Management of U.S. Bank
  • Dave McClure - Founding Partner, 500 Startups

14:15 14:40 (25 mins)

Venture Capital Summit

Innovation & Emerging Opportnities within the Healthcare Sector

  • Brian Nugent - Founding General Partner, Sway Ventures

15:00 15:30 (30 mins)

Venture Capital Summit

Networking Break

16:05 16:50 (45 mins)

Venture Capital Summit

Discovering New and Emerging Investment Opportunities

  • Moderator Steven Yang - Executive Director, Adveq Management AG
  • Panellists Paul Martino - Managing Director , Bullpen Capital
  • Chris Rust - Founder and General Partner, Clear Ventures
  • Cindy Padnos - Founder & Managing Partner, Illuminate Ventures
  • Greg Gretsch - Managing Director and Founding Partner, Jackson Square Ventures

16:50 17:00 (10 mins)

Venture Capital Summit

Chair’s Closing Remarks

  • Thomas Wisniewski - Partner, RosePaul Investments 

17:00 19:00 (120 mins)

Venture Capital Summit

Welcome Networking Drinks

19:00 19:00 (0 mins)

Main agenda

End of Summit

14:40 14:45 (5 mins)

Venture Capital Summit

Chair's Opening Remarks

  • Carmen Palafox - Partner, Make in LA

14:45 14:50 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Chris Hanson - CEO, Aromyx Corporation

14:50 14:55 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Rory Murphy - Neurosurgeon, Intelligent Implants

14:55 15:00 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Eric Dy - Co-founder & CEO, Bloomlife

15:00 15:05 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Hyunjun Park - Co-Founder and COO, Catalog

15:05 15:10 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Bradford Davis - President, Forensic Logic

15:10 15:35 (25 mins)

Venture Capital Summit

Networking Break

15:35 15:40 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Dr Mehran Talebinejad - CEO, NeuroQore

15:40 15:45 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Dr Aron Rachamim - CEO & Founder, Orphidia

15:45 15:50 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Jeff Lebrun - CEO, Pillsy

15:50 15:55 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Josh Teekell - CEO & Founder, Mistbox

15:55 16:00 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • Herbert Ryan - Co-founder, Bitome

16:00 16:05 (5 mins)

Venture Capital Summit

Innovation Showcase

  • George Eleftheriou - CEO & Co-Founder, Sentio Solutions