IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Vivek Pandit

Private markets – defying expectations

McKinsey & Company

Jeffrey Li

An alternative for value and innovation

Tencent Investment

Eduardo Saverin

Innovation without borders

B Capital Group

08:30 - 08:55 25 mins
Main agenda
Registration and welcome coffee
08:55 - 09:00 5 mins
Main agenda
Chairman's welcome address
  • Edward Grefenstette - President, CEO & Chief Investment Officer, The Dietrich Foundation
more
09:00 - 09:30 30 mins
Main agenda
Private markets – defying expectations
  • Presentation Vivek Pandit - Senior Partner, McKinsey & Company
  • Gary Pinshaw - Senior Partner, McKinsey & Company
more
09:30 - 10:10 40 mins
Main agenda
The new world order
  • Moderator Rebecca Xu - Co-Founder & Managing Director, Asia Alternatives Management LLC
  • Panellists Scott Sang-Won Hahn - President & CEO, Hahn & Co.
  • Tatsuo Kawasaki - Founding Partner, Unison Capital
  • Manish Kejriwal - Managing Partner, Kedaara Capital
  • Wu Shangzhi - Chairman and Managing Partner, CDH Investments
more

Exploring the impact of shifts in the global geopolitical and economic landscape. What is the effect on different countries in Asia? And how do you manage your portfolio and assess risk in an environment of volatility and uncertainty?

10:10 - 10:40 30 mins
Main agenda
Is the time ripe for Asia-Pacific?
  • Moderator Brian Lim - Partner and Head of Asia and Emerging Markets, Pantheon
  • Panellists Edward Grefenstette - President, CEO & Chief Investment Officer, The Dietrich Foundation
  • Peter Keehn - Global Head of Private Equity, Allstate Investments
  • Marcus Simpson - Head of Global Private Equity, QIC
more

Where should Asia-Pacific private equity and venture capital sit in a global portfolio? How does the region fare against Europe, the US and emerging markets?

10:40 - 11:10 30 mins
Main agenda
Morning coffee and networking break
11:10 - 11:40 30 mins
Main agenda
An alternative for value and innovation
  • Fireside chat with Jeffrey Li - Managing Partner, Tencent Investment
  • Interviewed by Guobin Zhang - Senior Vice President; Head, Fund & Co-investment Group China, GIC
more
11:40 - 12:00 20 mins
Main agenda
Innovation without borders
  • Fireside chat with Eduardo Saverin - Co-Founder, Facebook & Co-Founder & Partner, B Capital Group
  • Raj Ganguly - Co-Founder & Partner, B Capital Group
more

How global trends in innovation and venture capital can be leveraged to benefit entrepreneurs beyond Silicon Valley

12:00 - 12:35 35 mins
Main agenda
Delving into the headlines: what’s front of mind for industry veterans today?
  • Moderator PV Wang - Co-CIO, Noah Holdings (Hong Kong) Limited
  • Panellists Neil Harper - CIO, Morgan Stanley Alternative Investment Partners
  • Martin Mok - Partner & Head of EQT Mid Market Asia, EQT Partners Asia Ltd
  • Frank Tang - CEO and Managing Partner, FountainVest Partners
  • Akihiko Yasuda - Managing Director, Head of Hong Kong Office, Asia Alternatives Management LLC
more

What are the newsworthy and controversial issues affecting industry practitioners today and into the future?

12:35 - 13:45 70 mins
Main agenda
Lunch and networking break
13:45 - 14:30 45 mins
Stream A: Countries in focus
China: dispelling the myths
  • Moderator Fred Hu - Chairman, Primavera Capital Group
  • Panellists Doug Coulter - Partner, LGT Capital Partners
  • Jerry He - Partner & Head of Shanghai, EQT Partners Asia Ltd
  • Gabriel Li - Managing Director, Orchid Asia Group Management
  • Forest Lin - Managing Partner, Tencent Investment
  • Liang Meng - Founding Partner, Ascendent Capital Partners
more

Beyond the headlines: what impact will capital control and regulatory changes have on the industry? Where is the listed market headed? And how do you find good deals at a good price?

13:45 - 15:00 75 mins
Stream C: Networking stream
LP-only closed door session: critical insights into LP considerations
  • Chairman Menno Derks - Partner & Managing Director Fund Investments, Sarona Asset Management
  • Discussion leader Suneel Kaji - Director – Co-Investments and Emerging Markets, UTIMCO
more

How do LPs differentiate between managers in Asia? How does Asia fare against other emerging markets? What is the real incentive for co-investing and what happens when co-investments go wrong?

This session is only open to pension funds, endowments, foundations, DFIs, SWFs and ILPA members, subject to qualification. To register please contact Chloe Elliott at chloe.elliott@knect365.com. 

The Chatham House Rule applies. Closed to press. Strictly limited to 20 attendees. First come, first served. No late admittance.  

13:45 - 14:30 45 mins
Stream B: Strategies in focus
How is the credit market evolving in Asia?
  • Moderator Vish Ramaswami - Managing Director , Cambridge Associates
  • Panellists Justin Ferrier - Managing Director, BlackRock
  • Grant Fleming - Partner, Continuity Capital Partners
  • Greg Peng - Founding Partner, CEO, Cindat Capital Management
  • Venkat Ramaswamy - Executive Director, Edelweiss Alternatives
  • Donald Yang - Managing Partner & CEO, Abax Global Capital
more

Is the credit market in Asia evolving into a more developed market akin to those of Europe and the US? Is there an increase in differentiation around strategy and is NPL investment the next big opportunity in China?

14:30 - 15:00 30 mins
Stream A: Countries in focus
Japan then and now
  • Fireside chat with Gregory Hara - Chief Executive Officer & Managing Partner, J-STAR
  • Interviewed by Kazushige Kobayashi - Managing Director, Capital Dynamics
more

How have returns been generated and how do you make money going forward? What more needs to be done for deal activity to continue to rise?

14:30 - 15:00 30 mins
Stream B: Strategies in focus
Secondaries: accessing the deal flow
  • Moderator Chris Areson - Head of Secondaries (Americas), Credit Suisse
  • Panellists Tim Flower - Managing Director, HarbourVest Partners (Asia) Ltd.
  • Pinal Nicum - Partner, Adams Street Partners
  • Nicole Su - Managing Director, Ping An Capital
more

 With increasing liquidity pressure are GP led transactions on the rise? How is the Asian secondaries market developing and are non-traditional buyers starting to emerge?

15:00 - 15:30 30 mins
Main agenda
Afternoon refreshments and networking break
15:30 - 16:00 30 mins
Stream A: Southeast Asia in focus
The best approach to Southeast Asia
  • Moderator Udit Gambhir - Managing Director Asia, SGG Group
  • Panellists Eugene Lai - Managing Director & Co-Managing Partner, Southern Capital
  • Joshua Morris - Founding Partner, Emerging Markets Investments
  • Aongorn 'Apple' Somprasong - Managing Director, Lombard Investment
more

What is best way to allocate capital across the market? Do country-specific or regional funds offer the best access and opportunities?

15:30 - 16:00 30 mins
Stream B: Strategies in focus
Implementing ESG in Asia
  • Moderator Raj Pai - Managing Director, Global Environment Fund
  • Panellists Shelby Chen - Managing Partner, Tsing Capital
  • Paul Heffner - Co-Founder, Managing Partner & CEO, Adamas
  • Melissa Kang - Executive Director, Morgan Stanley Alternative Investment Partners
more

How do you fully implement an ESG strategy in Asia? How do you ensure buy-in from fund managers and portfolio companies? 

15:30 - 16:00 30 mins
Stream C: Networking stream
Speed networking
  • Chairman Gregory Lamb - Managing Partner, Alcazar Partners LLC
more

10 GPs and 10 LPs will have the opportunity to speak for two minutes before the bell is rung and the GPs rotate.

16:00 - 17:00 60 mins
Stream A: Southeast Asia in focus
Southeast Asia workshop
  • Moderator Udit Gambhir - Managing Director Asia, SGG Group
  • Myanmar Josephine Price - Co Founder and Managing Director, Anthem Asia Limited
  • Indonesia Brian O'Connor - Managing Partner, Falcon House Partners
  • Vietnam David Do - Managing Director, Vietnam Investments Group
more

Exploring the nuances of investing in Southeast Asia. 

This session consists of a 20-minute introductory panel discussion. Each panellist will then host a 30-minute roundtable focussed on a specific country. Finally, the panellists will return to the stage to provide a 10-minte summary of the discussion points from each table.

16:00 - 17:00 60 mins
Stream B: Strategies in focus
Impact investing in the mainstream
  • Chairman Oliver Niedermaier - Chairman & CEO, TAU Investment Management
  • Discussion leaders Rashad Kaldany - Chief Investment Officer, BlueOrange Sustainable Capital
  • Melissa Kang - Executive Director, Morgan Stanley Alternative Investment Partners
  • Ganesh Rengaswamy - Co-Founder & Partner, Quona Capital
more

What opportunities combine impact with above-market returns? How do LPs view impact investing and has it truly moved into the mainstream? How do ESG considerations form part of an impact investment strategy and where does the distinction lie?

16:00 - 17:00 60 mins
Stream C: Networking stream
Fundraising showcase
  • LP judges Suneel Kaji - Director – Co-Investments and Emerging Markets, UTIMCO
  • Han Seng Low - Executive Director, UOB Alternative Investment Management
  • Showcase GPs Rahul Khanna - Managing Partner, Trifecta Capital
  • Matthieu Vermersch - Founder and Director, VisVires New Protein
  • Chairman Gregory Lamb - Managing Partner, Alcazar Partners LLC
more

Two diverse GPs will each present a 10-minute summary of their fund thesis. 

LP judges will share their feedback followed by LP and GP drinks and networking.

This session is only open to 20 pre-registered pension funds, endowments, foundations, DFIs, SWFs and ILPA members, subject to qualification. To register please contact Chloe Elliott at chloe.elliott@knect365.com. 

17:00 - 17:00 0 mins
Main agenda
End of Main Conference Day One
17:00 - 19:00 120 mins
Main agenda
Main Conference Day One networking drinks reception
more

Taking place at The Envoy. Coaches will leave the JW Marriott from 17:00.


The Envoy, a bar and restaurant situated within a beautiful boutique hotel in the heart of Central is a modern take on the Colonial influences of Hong Kong. The Envoy encompasses both an indoor and outdoor area, where a retreat from the city can be found to savour.