IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Showing of Streams
Showing of Streams
10:30 - 11:10

Morning coffee and networking break

More
Showing of Streams
13:00 - 14:00

Lunch and networking break

More
14:00 - 14:05
End of SuperReturn Asia 2018

End of SuperReturn Asia 2018

More
07:30 - 09:00 90 mins
Info
LP-only breakfast
Invite only LP breakfast

This exclusive breakfast is only open to invited DFIs, Endowments, Foundations, Insurance Companies, Pension Funds and Sovereign Wealth Funds. The breakfast continues through welcome coffee.

08:45 - 09:15 30 mins
Day Three
Welcome coffee
09:15 - 09:20 5 mins
Day Three
Chairperson’s welcome address
  • Melissa Guzy - Co-founder and Managing Partner, Arbour Ventures
09:20 - 09:55 35 mins
Day Three
The role of Asia-Pacific in the global push towards gender diversity
  • Moderator Iris Zhao - Managing Director, GCM Grosvenor
  • Panellists Marietta Wu - Managing Director, Quan Capital
  • Jacqueline Tan - Director of Finance, New Ventures, McKinsey & Company
  • Marlene Wittman - Group Managing Director, Aquitaine Investment Advisors
09:55 - 10:30 35 mins
Info
Day Three
Is Asia leapfrogging the market to take the lead in the next phase of secondaries innovation?
  • Moderator Mark McDonald - Global Head, DWS Private Equity
  • Panellists Jonathan Abecassis - Director, Private Funds Group, Credit Suisse
  • Nick Miles - Regional Head, Asia Pacific, Lazard
  • Pinal Nicum - Partner, Adams Street Partners

To what extend is secondaries innovation from the US and Europe being directly applied in Asia today and does Asia have the capacity to lead the next wave of deal opportunities and growth?

10:30 - 11:10 40 mins
Morning coffee and networking break
11:10 - 11:45 35 mins
Info
Day Three
Cross border investments
  • Moderator Kimihiro Fukuyama - Deputy Director General, Development Bank of Japan
  • Panellists Eric Benhamou - Founder & Global Partner, Benhamou Global Ventures
  • Melissa Guzy - Co-founder and Managing Partner, Arbour Ventures
  • Gian-Marc Widmer - Director, CITIC Securities
  • Duncan Zheng - Partner, PAGODA INVESTMENT

How can cross border strategies be utilised to enhance growth? When should companies make the jump to Europe, the USA and the growth markets of China, India and Southeast Asia?

11:45 - 12:20 35 mins
Info
Day Three
Top tips from LPs in different markets
  • Moderator Pamela Fung - Executive Director, Morgan Stanley Alternative Investment Partners
  • Panellists Peter Keehn - Global Head of Private Equity, AllState Investments
  • Yoshi Kiguchi - CIO, Okayama Metal and Machinery Pension Fund
  • Peter Pfister - Managing Director, Pavilion Alternatives Group

How should GPs approach LPs across different markets? How can GPs manage the competing needs of different pools of capital? What are the minimum requirements before an LP will consider investing?

12:20 - 13:00 40 mins
Info
Day Three
The next big thing
  • Chairs Heinz Blennemann - Principal, Blennemann Family Investments
  • Ronald Weissman - Chairman, Software SIG, Band of Angels

Where should LPs be investing? Which technologies and sectors will drive businesses over the next decade? Which hotspots will create the greatest opportunities and deliver the superior returns?

13:00 - 14:00 60 mins
Lunch and networking break
14:00 - 14:05 5 mins
End of SuperReturn Asia 2018