SuperReturn China is part of the Informa Connect Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
08:00 - 08:55

Registration and welcome coffee

More
Showing of Streams
10:50 - 11:20

Morning coffee and networking break

More
Showing of Streams
12:40 - 13:45

Lunch and networking break

More
Showing of Streams
15:30 - 16:00

Afternoon coffee and networking break

More
Showing of Streams
Showing of Streams
17:05 - 18:30
Info

Summit day drinks reception

Pre-Function area

More
08:00 - 08:55 55 mins
Registration and welcome coffee
08:55 - 09:00 5 mins
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Morning chairman’s opening remark
  • Chair Ally Zhang - Managing Director, Siguler Guff & Company
09:00 - 09:30 30 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Data presentation: domestic and international LP allocations
  • Judy Zhang - Managing Director, Cambridge Associates

How much money is being allocated to Chinese PE and VC? Are LPs looking to increase their exposure to China? Which strategies and sectors are piquing LPs’ interest?

09:30 - 10:10 40 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Fundraising best practice: raising RMB and USD funds
  • Moderator Jun Qian - Head of Investments China and General Manager, Schroder Adveq
  • Panellists Ge Wang - Managing Partner, CASH Capital
  • Ning Ma - Founding Partner, Lingfeng Capital
  • Ellen Hong - Head of Private Equity, Manulife-Sinochem Life Insurance Co. Ltd.

What are the differences in the fundraising process? How do the T&Cs differ? How have regulatory changes impacted LP appetite for RMB funds? What in-house processes are GPs using to report and manage funds in different currencies? 10 years on since RMB funds have launched, how has RMB landscape changed the USD space?

10:10 - 10:50 40 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
LP/GP relationship: what do LPs want in addition to returns?
  • Moderator Susie Shen - Principal, Mitsui & Co. Global Investment Ltd.
  • Panellists Steve Cowan - Managing Director & Co-Founder, 57 Stars
  • Nicole Su - Managing Director, Ping An Trust
  • Jiayuan Luo - Investment Officer at International Finance Corporation, IFC
  • Chun Song - Managing Director, SDIC Unity Capital Co., Ltd.

What do LPs expect from GPs in terms of transparency, alignment of interests and long-term relationships? How important is ESG to international LPs? How much focus are LPs putting GP succession planning and team remuneration?

10:50 - 11:20 30 mins
Morning coffee and networking break
11:20 - 12:00 40 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Manager selection: what criteria are LPs using now?
  • Moderator Ming Bi - Head of China, Alter Domus
  • Panellists Jason Zhao - Head Advisor of Private Equity Investment, China Post Life Insurance
  • Miles Cooke - Senior Investment Analyst, Crestone Capital Partners
  • Huai Fong Chew - Investment Officer, International Finance Corporation
  • Cathy Dong - Director, Cayn Family Office

Examining LP internal processes and setting the bar: top tips and key criteria.

To what extent do LPs apply different metrics when selecting managers in China vs the US? What is more important – the initial rate of return or the final actual return?

12:00 - 12:40 40 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Track record: is it the be-all and end-all?
  • Moderator James Wang - Principal, Stepstone Group
  • Panellists Xiao Li - Director and Head of Single Family Offices, Gopher Asset Management
  • Ally Zhang - Managing Director, Siguler Guff & Company
  • Sean Warrington - Director of Private Markets, Alfred I. duPont Charitable Trust

First time funds, spin-out funds and funds with a negative track record: what makes LPs invest when the track record is limited or negative? And how do GPs present the good and the bad to give LPs the whole picture?

12:40 - 13:45 65 mins
Lunch and networking break
13:45 - 13:50 5 mins
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Afternoon chairperson
  • Chair Lay Hong Lee - Founding Partner & Managing Director, Eagle Asia Partners
13:50 - 14:10 20 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Opportunities in healthcare investment
  • Dajian Cai - Founder and Chairman, GTJA Investment Group

1. The opportunities in China.

2. The evolution of venture capital investment in China.

3. The value of working with an GP

4. The advantages of LP/GP cooperation 

14:10 - 14:50 40 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Co-investment: a tale of two halves
  • Moderator Brooke Zhou - Managing Director - Private Equity, Asia Pacific, LGT Capital Partners (Asia-Pacific) Limited
  • Panellists Lay Hong Lee - Founding Partner & Managing Director, Eagle Asia Partners
  • Yue Yang - Managing Director, CICC Capital
  • Xiaodong Jiang - Managing Partner, Long Hill Capital

(15mins+15mins+10mins Q&A)

Part 1: The LP checklist

Why do LPs want to co-invest, what are the internal barriers and skillset challenges and how do LPs know how much capital to allocate to co-investment opportunities? Is the risk higher, and how much power and input do LPs have in the relationship?

Part 2: The GP response

How do GPs really view co-investment? Can offering co-investment aid GPs in their fundraising activities? What do GPs expect from LPs they are co-investing with?

14:50 - 15:30 40 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Mid cap vs mega funds: the rise of the underdog?
  • Moderator Lydia Hao - Senior Vice President, Neuberger Berman
  • Panellists Tony Zhang - Partner, Jeneration Capital
  • Greg Ye - Managing Partner & Co-founder, Delta Capital
  • Eric Xin - Senior Managing Director, Managing Partner of Private Equity, CITIC Capital

Is the trend towards mega funds in China and Asia set to continue? What are the risk/return dynamics of investing in such funds? How can mid cap funds claim their share of the market? Will sector specialisation and value-add lure investors?

15:30 - 16:00 30 mins
Afternoon coffee and networking break
16:00 - 16:30 30 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Off the record: why does ESG matter?
  • Discussion leaders Kazushige Kobayashi - Managing Director, Capital Dynamics
  • Courtney Lowrance - Principal Environment Specialist, Asian Infrastructure Investment Bank

What’s the link between fund performance and ESG? How is ESG playing a role in due diligence for international LPs? Is gender diversity a concern? What can the PE industry do about ESG when Chinese companies don’t seem to care?  

Closed door session run under the Chatham House Rule. No press. No late admittance.   

16:00 - 16:30 30 mins
Info
LP Only
Spotlight on industrial funds
  • Discussion leader Xiao Li - Director and Head of Single Family Offices, Gopher Asset Management

Engaged Conversations

LP-Only

What is the balance between strategic and commercial goals? How to bring their strategic angle to the business? How is the team compensated in terms of performance incentive?

Closed door session run under the Chatham House Rule. No press. No late admittance. 

16:30 - 17:00 30 mins
Info
Fundraising & LP/GP Relations Summit
Behind closed doors: the challenges of GP succession and spinouts
  • Moderator Bruno Bensaid - Co-Founder, Shanghaivest
  • Panellists Eric Marchand - Principal, Unigestion
  • Sean Warrington - Director of Private Markets, Alfred I. duPont Charitable Trust
  • Jun Qian - Head of Investments China and General Manager, Schroder Adveq

Are founders of Chinese PE funds successfully identifying successors and handling over the reins to the next generation, and how much of a concern is it for LPs?  When senior members of a GP’s team choose to spin out their own funds rather than stay, what can the GP do to minimise the impact, and what can be done to prevent it happening in the first place?

Closed door session run under the Chatham House Rule. No press. No late admittance. 

17:00 - 17:05 5 mins
Fundraising & LP/GP Relations Summit
End of Fundraising & LP/GP Relations Summit
17:05 - 18:30 85 mins
Info
Summit day drinks reception

Pre-Function area