IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
May 09
Show Filter
Showing of Streams
Showing of Streams
10:50 - 11:20

Morning coffee and networking break

Showing of Streams
12:45 - 13:55

Lunch and networking break

Featuring single family office lunch table


This exclusive lunch is only open to pre-registered single family offices. To register please contact Elizabeth Chow at elizabeth.chow@knect365.com. The Chatham House Rule applies.

more
Showing of Streams
15:40 - 16:05

Afternoon coffee and networking break

Showing of Streams
16:45 - 16:50
Close of SuperReturn China 2017

Close of SuperReturn China 2017

07:45 - 09:00 75 mins
LP Only
LP-only breakfast
more

Informative & invaluable networking for LPs.  Open only to pre–registered LPs.

Join us for moderated discussions on key areas of interest.

 The breakfast is only open to pension funds, endowments, foundations, DFIs, SWFs and ILPA members, subject to qualification. For more information, please contact Elizabeth Chow on elizabeth.chow@knect365.com

 The breakfast continues through welcome coffee.

08:30 - 09:00 30 mins
Registration & Welcome Coffee
Registration & Welcome coffee
09:00 - 09:10 10 mins
Main Conference Day 2
Chair's welcome address
  • Pamela Fung - Principal, Morgan Stanley Alternative Investment Partners
more
09:10 - 09:40 30 mins
Main Conference Day 2
China and the world in the new era
  • David Kelly - Research Director, China Policy
more
09:40 - 10:10 30 mins
Main Conference Day 2
SuperReturn China LP council
  • Moderator Vish Ramaswami - Managing Director , Cambridge Associates
  • Panellists Mingjie Zhang - Vice President, Global Private Equity, CreditEase Wealth Management
  • Ralph Jaeger - Managing Director, Siguler Guff & Company
  • Olivia Ouyang - Director, Funds, Ontario Teachers' Pension Plan (Asia) Limited
  • Peter Keehn - Global Head of Private Equity, Allstate Investments
more

Where is China fitting into a global investment portfolio and how is risk priced? What are return expectations and what needs to be done for these to be met?

10:10 - 10:50 40 mins
Main Conference Day 2
Finding routes to liquidity
  • 10-minute presentation & panel moderator Mingchen Xia - Managing Director, Hamilton Lane
  • Panellists Gilbert Zeng - Managing Director & Head of China, Standard Chartered Private Equity
  • Greg Ye - Co-Founder & Managing Partner , Delta Capital
  • Wanlin Liu - Managing Director, The Carlyle Group
more

What are investors seeing in terms of distributions? How are GPs returning funds to their investors? How do GPs judge the merits of different options for IPO? Is listing always the end goal in an acquisitive corporate environment?

10:50 - 11:20 30 mins
Morning coffee and networking break
11:20 - 11:50 30 mins
Main Conference Day 2
Tail-end portfolios and secondary transactions
  • Panellists Colin Sau - Managing Partner, TR Capital Group
  • Nicole Su - Managing Director, Ping An Capital
  • Jason Sambanju - Partner, Foundation Private Equity
more

Having seen a peak in fundraising in 07/08, how can LPs seek a liquidity event? How can interests be aligned between LPs and GPs, sellers and buyers? Are these situations opportunities for secondary investors with dry powder to deploy capital?

11:50 - 12:15 25 mins
Main Conference Day 2
Keynote address TBC
12:15 - 12:45 30 mins
Main Conference Day 2
Fund management in multiple currencies
  • Moderator Peter Fuhrman - Chairman & Chief Executive Officer, China First Capital
  • Panellists Ge Wang - Managing Partner, CASH Capital
  • David Yuan - Founding Managing Partner, Redpoint China Ventures
  • David Lee - Partner, China Everbright ReinFore Asset Management
more

What is the impact of currency bifurcation on investment of USD and RMB funds? What are the governance considerations when a GP manages funds in both currencies?

12:45 - 13:55 70 mins
Lunch and networking break
more

Featuring single family office lunch table


This exclusive lunch is only open to pre-registered single family offices. To register please contact Elizabeth Chow at elizabeth.chow@knect365.com. The Chatham House Rule applies.

13:55 - 14:30 35 mins
Main Conference Day 2
China and Silicon Valley – cooperation or competition?
  • Moderator Edith Yeung - Partner , 500 Startups Mobile Collective Fund
  • Panellists Joe Zhou - Managing Partner, Keytone Ventures
  • Andrew Chung - Founder & Managing Partner, 1955 Capital
  • Duncan Turner - General Partner, SOSV
  • David Lam - General Partner, Atlantic Bridge Capital
more

How is the relationship between China’s centres of innovation and Silicon Valley developing?  Can either rightfully claim to be the world capital of venture capital?

14:30 - 15:05 35 mins
Main Conference Day 2
Meet the CEOs – the portfolio company interviews
  • Will Jiang - Founding Partner, N5Capital
  • In conversation with Pan Jie - CEO, LGD-Gaming
  • Victor Yang - Founder & CEO, Rent2Play
more

With eSports booming in Asia, what does venture capital bring to the table when working with these companies? How can business models be monetised and what do LPs need to know about the potential for the sector?

15:05 - 15:40 35 mins
Main Conference Day 2
GP differentiation – LPs and companies
  • Moderator Pamela Fung - Principal, Morgan Stanley Alternative Investment Partners
  • Panellists Sam Sun - Partner/Head of Greater China, AGIC Capital
  • Wayne Shiong - Partner, China Growth Capital
  • Gabriel Li - Managing Partner & Investment Committee Member, Orchid Asia Group Management Limited
  • Jireh Li - Chief Representative, Executive Director, Commonfund Capital Beijing
more

How are fund offerings being differentiated? Is sector or country specialisation enough or do further capabilities need to be demonstrated? How can LPs and entrepreneurs alike judge the qualities of a GP?

15:40 - 16:05 25 mins
Afternoon coffee and networking break
16:05 - 16:45 40 mins
Afternoon Too Hot To Touch A
LP-only Too Hot To Touch - Risk, regulation and transparency
more

What is turning LPs off when it comes to investing in China? To what extent can GPs change an LP’s perception of the market? Are China GPs held to higher standards of transparency?

16:05 - 16:45 40 mins
Afternoon Too Hot To Touch B
Too Hot To Touch - Best practice for GP/portfolio company relations
more

What do GPs and entrepreneurs wish they’d known earlier? What can turn a relationship sour?

16:45 - 16:50 5 mins
Close of SuperReturn China 2017