IIR & IBC Finance is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Feb 27
Show Filter
08:15 - 08:55 40 mins
Welcome coffee
08:55 - 09:00 5 mins
Main Conference Day 2
Morning chairman's welcome address
  • David York - CEO & Managing Director, Top Tier Capital Partners
more
09:00 - 09:40 40 mins
Main Conference Day 2
Chasing superior returns
  • Data Bjorn Tremmerie - Head ICT and Business Angel Investments, European Investment Fund
  • Moderator David York - CEO & Managing Director, Top Tier Capital Partners
  • Panellists Nenad Marovac - Managing Partner, DN Capital
  • Bjorn Tremmerie - Head ICT and Business Angel Investments, European Investment Fund
  • Hjalmar Winbladh - Partner, Co-Head of EQT Ventures, EQT
  • Jeppe Zink - Managing Partner, Northzone
more

How do European VC returns stack up and what will drive superior returns over time?  It is just a matter of time until we see real cash returns in Europe?

Data: 10 minutes. Panel discussion: 30 minutes.

09:40 - 10:10 30 mins
Main Conference Day 2
The next wave of disruption: is it different this time?
  • Moderator Sean Seton-Rogers - Partner, PROfounders Capital
  • Panellists Kaidi Ruusalepp - Founder & CEO, Funderbeam
  • Jamie Burke - CEO & Founder, Outlier Ventures
more

How do you see through the noise to understand the real potential of the ICO space? What does the rapid rise of ICOs means for LPs, GPs and the venture model?

10:10 - 10:40 30 mins
Morning coffee and networking break
10:40 - 11:10 30 mins
Main Conference Day 2
Hubs on the verge
  • Moderator Johannes Virkkunen - Head Of ICT Investments, Venture Capital , European Investment Fund
  • Panellists Andrea Di Camillo - Managing Partner, P101 Ventures
  • Alberto Gómez - Managing Partner, Adara Ventures
  • John O’Sullivan - Co-Head and Investment Committee Member, Beechbrook Capital
  • Margus Uudam - Partner, Karma Ventures
more

What are the stories from the lesser-known hubs of Europe? How is innovation and talent developing in hotspots such as Dublin, Madrid, Milan and Tallinn?

11:10 - 12:05 55 mins
Main Conference Day 2
Crossing borders to create world leaders
  • Moderator Martin Haemmig - Adjunct Professor , CeTIM & GLORAD
  • Panellists Eric Buatois - General Partner, Benhamou Global Ventures
  • Alliott Cole - CEO, Octopus Ventures
  • Dick Kramlich - Chairman Emeritus, New Enterprise Associates
  • Sudhir Sethi - Founder, Chairman, IDG Ventures India Advisors Pvt Ltd.
  • Yinglan Tan - Founding Managing Partner, Insignia Venture Partners
more

Do startups need to make the jump to Silicon Valley early on to become a global leader? At what point should companies access other growth markets such as China, India and Southeast Asia?

12:05 - 12:45 40 mins
Main Conference Day 2
Life sciences: performance and fundraising under the spotlight
  • Moderator Holger Rossbach - Investment Director, Cambridge Associates
  • Panellists Anki Forsberg - Partner, HealthCap
  • Søren Lemonius - Managing Partner, Sunstone Life Science Ventures
  • Rainer Strohmenger - General Partner , Wellington Partners
  • Robbert van de Griendt - Head of Investor Relations & Impact, Forbion
more

How are life science funds performing compared to their technology peers? Is it more challenging to raise capital for a life sciences fund and if so, why? Who is best positioned raise a fund at the crossover of life sciences and technology?

12:45 - 14:00 75 mins
Lunch and networking break
14:00 - 14:05 5 mins
Main Conference Day 2
Afternoon chairperson's welcome address
  • Colette Ballou - Investor, Ballou Capital
more
14:05 - 14:40 35 mins
Main Conference Day 2
Is sector specialisation the key to success?
  • Moderator Brett O'Farrell - Investment Manager, Schroder Adveq
  • Panellists Christian Hernandez - Managing Partner, White Star Capital
  • Greg Lindae - Senior Investment Officer, FMO
  • Christophe Maire - Founder & CEO, Atlantic Labs
  • Tobias Schirmer - Managing Partner, JOIN Capital
more

Can VCs in Europe create world class companies across a range of technologies and out of one fund? How can European VCs achieve such diversity and compete on a global scale?

Or is sector specialisation the answer? How much of an advantage is it to feel at home in your sector?

14:40 - 15:20 40 mins
Main Conference Day 2
Sector roundtables
  • AI roundtable host Jimmy Fussing Nielsen - Managing Partner, Sunstone Technology
  • AI roundtable co-host Roberto Bonanzinga - Co-Founder, InReach Ventures
  • Cyber security roundtable host Alberto Gómez - Managing Partner, Adara Ventures
  • Cyber security roundtable co-host Monica Pal - CEO, 4iQ
  • Fin-tech roundtable host Marc Bernegger - Advisory Board, FinLeap
  • Reg-tech roundtable host Michael Meyer - Managing Partner, Middlegame Ventures
more

Hosted roundtables on the hottest sectors in venture capital today.

AI: what is true AI and what are the nuances of investing in narrow and applied AI? Which industries are leading the way in AI adoption today?

Cyber security: how do innovators stay ahead of cybercriminals as attacks and threats gain momentum in scope and sophistication?

Fin-tech: how is this sector evolving and what opportunities are brought about by newer subsectors such as blockchain and cryptocurrencies?

Reg-tech: is this sector overhyped or in fact underestimated? How does reg-tech help and not disrupt?

15:20 - 15:45 25 mins
Afternoon refreshments and networking break
15:45 - 16:20 35 mins
Main Conference Day 2
Where is the money going?
  • Chairman George Arnold - Managing Principal , Knightsbridge Advisers
  • Discussion leaders Winter Mead - Principal, Sapphire Ventures
  • Jan-Gisbert Schultze - Co-Founder & Managing Partner, Acton Capital Partners
  • Leila Zegna - Founding Partner, Kindred
more

On a global scale, is there too much money flowing into venture capital or is this phenomenon overstated? What opportunities and pitfalls exist because of this influx of capital?

Too hot to touch session. The Chatham House Rule applies.

16:20 - 16:55 35 mins
Main Conference Day 2
Building your network to minimise GP risk
  • Chairwoman Colette Ballou - Investor, Ballou Capital
  • Discussion leaders Alex Bangash - Founder and CEO, Trusted Insight
  • Christian Hernandez - Managing Partner, White Star Capital
  • Sitar Teli - Managing Partner, Connect Ventures
more

How do LPs build and use their network to detect GPs with at-risk behaviour? What are the right questions to ask?

Too hot to touch session. The Chatham House Rule applies.

16:55 - 17:30 35 mins
Main Conference Day 2
The next big thing: a year on and a year ahead
  • Chairman Gabriel Matuschka - Partner, Fly Ventures
  • Discussion leaders Alex Bangash - Founder and CEO, Trusted Insight
  • Jai Choi - Managing Partner, Tekton Ventures
  • Pawel Chudzinski - Co-Founder & Managing Partner , Point Nine Capital
more

Where should you be investing? What technologies have developed over the past year and what technologies will drive the next set of startups into the future? Which hotspots will deliver the superior returns and create the greatest disruption?

Too hot to touch session. The Chatham House Rule applies.

17:30 - 17:35 5 mins
Main Conference Day 2
End of SuperVenture 2018